Ragnarok har fått premieredato: 31. januar braker det løs med den norske serien, som tar for seg overnaturlige fenomen som oppstår i en liten norsk by.

Om Netflix gjentar seriesatsingen fra 2019 vil Ragnarok bli en av rundt 100 nye Netflix-originaler som kommer i 2020. Dette er den andre Netflix-serien på tjenesten i løpet av en måned (Hjem til jul kommer i desember).

Netflix beskriver serien slik:

Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.

Dansk serieskaper

Serien ble kunngjort i november 2018 og innspillingen har funnet sted i Norge og Danmark.

Serien er skapt av danske Adam Price, mannen bak serier som Borgen og Ride Upon The Storm. Med-produsent er Simen Alsvik, mens Meta Louise Foldager Sørensen og Stine Meldgaard Madsen er med som produsenter.

Totalt seks episoder blir produsert. Emma Bones, Theresa Frostad Eggesbø og David Stakston har fremtredende roller i serien.

Teaser for Ragnarok

Netflix har også sluppet en kort teaser for serien:

Fra premierekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino.

2020fre31jan09:00PremiereRagnarok sesong 109:00 Sjanger:Action,Drama,Spenning

 Kommende serier
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here