He-Man serie kommer på Netflix

Annonse

Kevin Smith har fått ansvar for å bringe til livs miniserien Masters of the Universe: Revelation. Serien vil fortsette handlingen til flere av rollefigurene fra den klassiske He-Man serien fra 80-tallet.

Serie basert på leketøy fra 80-tallet

Det har i flere år vært forsøkt å blåse liv i filmer og serier basert på He-Man, i håp om at det kan bli lignende suksess som Transformers. Begge merkevarene er basert på populære leketøy fra 80-tallet.

Der hvor Transformers endte opp som en av tidenes mest innbringende filmserier, har historien vært mer kronglete for He-Man. Dolph Lundgren spilte for øvrig rollefiguren i filmversjonen fra 1987.

Masters of the Universe
Masters of the Universe-plakat. Foto: Netflix

He-Man er en mektig helt som er alter-egoet til prins Adam av Eternia. Hans svorne fiende er Skeletor, som gjør hva de kan for å kapre borgen Greyskull. He-Man står gang på gang i veien, han har flere hjelpere og han rir på den mektige tigeren Battlecat.

Tegneserien var en av flere som dukket opp på 80-tallet, ofte som et ledd i å selge leker. Den ble svært populær og serien har i årene siden blitt ansett som en av tiårets store klassikere.

Kevin Smith får ansvaret

Netflix har sikret seg en ekte fan og geek til å overse prosjektet. Kevin Smith er en entusiastisk og lidenskapelig tilhenger av alt fra superhelter til gamle tegneserier, han står blant annet bak kultklassikeren Clerks og spiller ene halvdelen av den legendariske duoen Jay and Silent Bob. Han har blant annet regissert episoder av The Flash.

Serien blir produsert av Mattel Television, manus blir skrevet av Eric Carrasco, Tim Sheridan, Diya Mishra og Marc Bernadin. Power House Animation står for animasjonen, det er samme selskapet som foretar arbeidet med Netflix-serien Castlevania.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

4 KOMMENTARER

 1. Kjempefin artikkel, noe jeg lurer på er hvorfor vi i Norge ikke får disse flotte lekene i butikkene våre?
  He-Man florerte på Ringo i 80-tallet, og jeg ser at både Target og andre store aktører selger disse lekene. Men
  ingen skriver noe om dette i Norge. Uten markedsføring, vil det heller ikke skje noe. Markedsverdien på Masters of the universe Orgins er jo skyhøy… Så hvorfor ikke i Norge??

  • Hei Frank!

   Godt spørsmål! Jeg kjenner dessverre ikke til utvalg i lekebutikker (litt trist, ungene er blitt voksne).

   Det går nok mest i leker basert på det som vises på lineært-fjernsyn vil jeg tro. He-man satser på med to ulike serier nå på Netflix, kanskje det øker etterspørselen 🙂

   Mvh,
   Vidar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X