Kevin Smith har fått ansvar for å bringe til livs miniserien Masters of the Universe: Revelation. Serien vil fortsette handlingen til flere av rollefigurene fra den klassiske He-Man serien fra 80-tallet.

Serie basert på leketøy fra 80-tallet

Det har i flere år vært forsøkt å blåse liv i filmer og serier basert på He-Man, i håp om at det kan bli lignende suksess som Transformers. Begge merkevarene er basert på populære leketøy fra 80-tallet.

Der hvor Transformers endte opp som en av tidenes mest innbringende filmserier, har historien vært mer kronglete for He-Man. Dolph Lundgren spilte for øvrig rollefiguren i filmversjonen fra 1987.

Masters of the Universe
Masters of the Universe-plakat. Foto: Netflix

He-Man er en mektig helt som er alter-egoet til prins Adam av Eternia. Hans svorne fiende er Skeletor, som gjør hva de kan for å kapre borgen Greyskull. He-Man står gang på gang i veien, han har flere hjelpere og han rir på den mektige tigeren Battlecat.

Tegneserien var en av flere som dukket opp på 80-tallet, ofte som et ledd i å selge leker. Den ble svært populær og serien har i årene siden blitt ansett som en av tiårets store klassikere.

Kevin Smith får ansvaret

Netflix har sikret seg en ekte fan og geek til å overse prosjektet. Kevin Smith er en entusiastisk og lidenskapelig tilhenger av alt fra superhelter til gamle tegneserier, han står blant annet bak kultklassikeren Clerks og spiller ene halvdelen av den legendariske duoen Jay and Silent Bob. Han har blant annet regissert episoder av The Flash.

Serien blir produsert av Mattel Television, manus blir skrevet av Eric Carrasco, Tim Sheridan, Diya Mishra og Marc Bernadin. Power House Animation står for animasjonen, det er samme selskapet som foretar arbeidet med Netflix-serien Castlevania.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer