Kampguiden.no viser vei i fotballhverdagen. Foto: Kampguiden
Kampguiden.no viser vei i fotballhverdagen. Foto: Kampguiden

Serienytt har fått sin første søster-side på nett. Kampguiden.no er for de som elsker fotball.

Siden lansering i 2011 har Serienytt vokst seg stor og veksten er fortsatt markant, i år alene ligger vi på dobbelt så mange lesere som i fjor og kan nå trygt slå fast at vi leses av hundretusener.

Da er det også kjekt at vi nå utvider med nettstedet Kampguiden.no, som er for alle fotballfrelste individer. Oversikter, som hvor du kan se ting, vil også der være enkelt å finne frem til – i tillegg vil Kampguiden også vise hvor underholdningen finner sted rent fysisk med kampkart. Så om du lurer på hvor i Europa Liverpool befinner seg hver måned, spesielt når Champions League er sparket igang, så finner du den informasjonen enkelt på lagets terminlisteside – som også har kampkart for hvert lag.

I høst vil et team settes sammen som etter planen skal produsere tester, nyheter, intervju, tips og annet av interesse for dere fotballinteresserte. Offisielt skal Kampguiden for fullt igang fra 1. september, men det er alt nå åpnet opp for alle som ledd i beta-testing av siden.

Vi håper det faller i smak og ser frem til å få nye folk på laget – da samarbeidet mellom Serienytt og Kampguiden blir tett, hvor vi blant annet deler samme lokaler i hjertet av Media City Bergen.

Du kan sjekke ut siden her, det er også mulig å følge Kampguiden på Twitter og Facebook.