Trinkets. Foto: Netflix
Trinkets. Foto: Netflix

En av sommerens mange nykommere er fornyet. Trinkets sesong 2 kommer i løpet av 2020.

Serien handler om tre tenåringer som former et uvanlig vennskap. De har alle tre en fortid som butikktyver. Historien er basert på en bok skrevet av Kirsten Smith.

Trinkets hadde premiere 14. juni og etter seks ukers ventetid har Netflix bestemt seg for å gi serien nok en sesong. Men det blir også dens siste. Nyheten ble kunngjort i en video på Youtube.

Lite tyder på at serien er blitt blant de største trekkplasterne på strømmetjenesten. Serien fikk lunkne anmeldelser og sitter på beskjedne 7,2 karaktersnitt på brukernettstedet IMDB. Men det skal litt til for at Netflix fornyer serier i disse dager, som indikerer at serine har hatt et visst nedslagsfelt.

Blant 100 nye Netflix serier

2019 har vært et travelt år for Netflix, med rundt 100 nye originalserier. Satsingen gjør det også kampen mellom serier på tjenesten tøffere, for selv hos Netflix er det begrenset hvor mye resurser som er tilgjengelig. Produksjoner blir som oftest dyrere etter andre sesong, årsaken til det er avtaleverket som gjør at blant annet lønnsutgifter blir endel høyere.

Noe som også kan være en årsak til at det i økende grad blir vanskeligere for serieskapere å se sine serier få mer enn to sesonger – om de ikke anses som innbringende nok.

Du finner en oversikt over alle seriene som ikke ble fornyet i 2019 her.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Annonse

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer