Netflix

300-regissør Zack Snyder og Jay Olive er gitt ansvaret for en ny anime-serie som setter handlingen til norrøn mytologi.

Snyder, som de siste årene har regissert filmer som Man of Steel, Justice League og Watchmen vil starte arbeidet med den nye serien så fort han er ferdig med å regissere en Army of the Dead-film for Netflix, som han også har skrevet manuset til.

Lite er kjent om den nye serien, som enda ikke har fått et navn. Det lille Netflix har avslørt er at den tar utgangspunktet i norrøn mytologi.

– Zack Snyders innovasjon innen visuell historiefortelling har drevet industrien fremover og etablert han som en av de mest distinkte filmskapere av sin generasjon. Vi er mer enn opprømt over å inngå samarbeid med han og hans eksepsjonelle team for å bringe de ikoniske karakterene og historiene fra norrøn mytologi til live i hans visuelle stil, uttaler Anime-sjef i Netflix, John Derderian.

Anime-sjangeren har vært et viktig satsingsområde for Netflix de siste årene, den er spesielt viktig for å kapre andeler av det asiatiske markedet hvor Netflix og Amazon har konkurrert intenst siden sistnevnte også valgte å satse global.

Totalt har Netflix minst 70-100 nye serier på vei og minst en håndfull av de er innen anime-sjangeren.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer