BH90210
BH90210. Foto: C More

Det blir nok et nostalgisk innslag på TV 2 Sumo i sommer, for skuespillerne fra Beverly Hills, 90210 dukker i august opp i den nye serien BH90210. Dette er for øvrig ikke en oppfølgerserie, men stjernene lover at originalfansen vil bli godt fornøyd.

90-tallet sterkt representert i sommer

I sommer har 90-talls-nostalgien levd i beste velgående med Baywatch på TV 2 Sumo, som for øvrig medvirket til at strømmetjenesten var en av fem strømmetjenester vi anbefalte i sommer. Nå avsluttes sommeren med gjensyn av et litt annet slag.

BH90210 er en serie hvor Shannen Doherty, Garbielle Carteris, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling og Ian Ziering spiller overdrevne utgaver av seg selv. De ble verdenskjente på 90-tallet i Beverly Hills, 90210.

Handlingen, såvidt vi har fått med oss, er at skuespillerne forsøker å blåse liv i originalserien. Det forventes en viss grad av selv-ironi i en serie som beskrives som veldig «meta». Mon tro om serien vil gjøre narr av alle forsøkene på nyversjoner og serier som har vendt tilbake fra seriedøden på løpende bånd de siste årene?

Ønsker å hedre Luke Perry

Samtidig er det et åpent spørsmål hvordan serien takler det triste dødsfallet til Luke Perry tidligere i år. Jeg møtte selv Jason Priestley i London i fjor i forbindelse med hans rolle i Private Eyes. Den gang var dødsfallet til Margot Kidder et vi blant annet snakket om og som preget han (de to hadde tidligere jobbet sammen).

Det har vært et tungt år for skuespilleren, som også livnærer seg som produsent og regissør. Nylig har han også vært åpen om at Perrys bortgang var særdeles vanskelig for alle involverte i BH90210, en serie hvor Perry også var ment å bidra.

– Luke var en stor personlighet og en viktig del av serien, det utfordrende for oss var å hedre han på en måte som ikke oppfattes som utnyttelse, sa Perry til Good Moring America.

TV-serien Beverly Hills, 90210
Garbielle Carteris, Jennie Garth, Luke Perry, Jason Priestley, Shannon Doherty, Ian Ziering, Tori Spelling og Brian Austin Green den gang. Luke Perry vil bli hedret i den nye serien.

Hvordan sluttresultatet ble vil vi få svar på 8. august, når serien har premiere på C More og TV 2 Sumo. Det er under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning. Totalt består serien av seks episoder av 60 minutter. Serien slippes ukentlig.

Annonse

Les også:

Priestley til Serienytt: - Folk savner en enklere tid
Priestley til Serienytt: – Folk savner en enklere tid

Serienytt møtte Jason Priestley i forbindelse med TV-serien Private Eyes

Første sniktitt på BH90210
Første sniktitt på BH90210

Gjengen fra Beverly Hills, 90210 er tilbake i et noe uvanlig format til sommeren.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer