«Vi skal drepe alle». Sommeren er ikke så trygg som gjengen i Stranger Things håpet den skulle bli, noe som den nyeste – og siste – traileren viser.

Stranger Things 3 blir utvilsomt blant sommerens høydepunkt. Selv om Netflix sjeldent deler visningstall er det ingen hemmelighet at serien er blant tjenestens mest populære.

De to første sesongene falt også i smak blant kritikere. Nå står serien overfor nok en prøvelse, for vil den klare å holde på interessen og nivået for tredje gang?

Den offisielle beskrivelsen av sesongen lyder som følger:

«Det er 1985 i Hawkins, Indiana, og sommervarmen stiger. Skoleferien er i gang, det er et nytt kjøpesenter i byen, og Hawkins-gjengen er på vei over i voksenlivet. Kjærligheten blomstrer og utfordrer gruppens dynamikk, og de må finne ut hvordan de kan vokse opp uten å vokse fra hverandre. Samtidig ligger farene og venter. Når byen trues av nye og gamle fiender blir Eleven og vennene hennes påminnet på at ondskap aldri slutter, den bare utvikler seg. Nå må de slå seg sammen for å overleve, og huske at vennskap er sterkere enn frykt.»

Det har gått halvannet år siden forrige sesongs premiere. Ventetiden er endelig over 4. juli, da slippes samtlige episoder av Stranger Things sesong 3 eksklusivt på Netflix.

ABONNENT

Seriesommeren 2019: Strømmetjenestene vi anbefaler

Er ny sesong av Stranger Things nok til at markedsleder Netflix bør prioriteres i sommer, eller er det andre strømmetjenester du bør...