Annonse

Batmans butler Alfred får sin egen serie. Nå har første trailer for spionthrilleren Pennyworth ankommet!

Pennyworth handler om Alfred Pennyworth (Jack Bannon) i sine yngre år. Etter et liv som agent starter han sitt eget firma på 60-tallet, det tar ikke lang tid før han blir hyret inn av Thomas Wayne – mannen som senere vil få sønnen Bruce Wayne (Batman). Serien kommer fra amerianske Epix, som blant annet står bak Berlin Station.

Serien vil primært holde seg til spionthriller-sjangeren, noe som er i stil med flere av seriene til Epix. Det er Gotham-produsent Bruno Heller som også her blir seriens produsent. Han har tidligere skapt Rome og The Mentalist.

Jack Bannon, Hainsley Lloyd Bennett, Ben Aldridge og Dorothy Atkinson har fremtredende roller i serien. Handlingen er satt til London, seriens 10 episoder er i hovedsak spilt inn i Storbritannia.

Serien har premiere 28. juli i USA. Vi har i skrivende stund ingen informasjon om hvor den eventuelt dukker opp her i Norge.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer