I Am Mother. Foto: Netflix
I Am Mother. Foto: Netflix

40 nye filmer har premiere på kino og strømming i årets første sommermåned. Blant annet Netflix gir kinobransjen kamp om hvem som har flest filmpremièrer å by på i juni. Her er oversikten!

Det er ingen enkel sak å få oversikt over alle nye filmer som er på vei nå som strømmetjenestene gir kinoen kamp. Spesielt Netflix går offensivt til verks med en rekke nye filmer.

Heldigvis kan vi hjelpe deg med å få litt bedre kontroll på filmhverdagen. Vår oversikt, hentet fra premierekalenderen, viser deg trailere, premièredatoer og annen informasjon slik at du sparer tid i en travel hverdag. Oversikten oppdateres fortløpende.

LES OGSÅ

Filmene vi ser frem til i 2019

Filmåret 2019 byr på en rekke filmer vi i Serienytt gleder oss til. For å gi dere lesere en liten oversikt har vi samlet hele 17 av de i denne listen.

Filmpremièrer juni 2019

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer