Det er primært program-premierer som står på sendeskjemaet til NRK i årets første sommermåned. Her er oversikten!

I skrivende stund er det lite nytt å melde hva gjelder nye serier og sesonger på statskanalen. På TV er det mai-premièrene Herrens Veier, Fader Brown og Poldark som ukentlig kommer med nye episoder. Vi har ikke fått nyss i noen nye serier på NRK TV, men vi skal få lagt det til i vår premierekalender så fort vi får informasjon fra NRK.

På programfronten er det derimot satt opp endel nytt. Fra å utforske kroppspress i Kropp er Topp til innslag om alt fra Elvis til Brexit.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på NRK, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer