Fear the Walking Dead sesong 5. Foto: HBO Nordic
Fear the Walking Dead sesong 5. Foto: HBO Nordic

Hva skal HBO Nordic friste med nå som Game of Thrones er over? Vel, blant annet nye sesonger av The Handmaid’s Tale og Big Little Lies. Her er oversikten!

Ingen rolig måned

Selv om sommeren er i anmarsj betyr ikke det at HBO Nordic roer ned. Nye sesonger av The Handmaid’s Tale, Krypton, Big Little Lies og Fear the Walking Dead betyr at strømmetjenesten er en sterk kandidat sammenlignet med sine konkurrenter.

Vi har sett at Netflix satser på rekordmengde med innhold i juni, mens Viaplay setter sin lit til endel eldre klassikere. HBO Nordic satser på kvalitet fremfor kvantitet med sine prisvinnende serier, med et og annet mer lettbeint underholdningsbidrag. Det er også funnet plass til flere nye serier, som actiondramaet Jett, komiserien Los Espookys og den lovende nye thrillerserien City on A Hill.

City on a Hill. Foto: HBO Nordic
City on a Hill. Foto: HBO Nordic

Sistnevnte har Kevin Bacon i en fremtredende rolle. Ut fra seriens beskrivelse bør den falle i smak for HBO Nordic-kunder som liker serier som Billions og Bosch.

Dokumentarer og Deadwood-film

Et av månedens største høydepunkt inntreffer alt 1. juni, med premiere av Deadwood-filmen. Endelig får den kritikerroste serien sin avrunding.

Det er også en god måned for de dokumentarfrelste seerne, med tre dokumentarfilmer og dokumentarserien Axio på menyen. I Ice on Fire utforskes blant annet teknologiske nyvinninger som kan anvendes i kampen mot global oppvarming og andre miljøkatastrofer.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på HBO Nordic, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer