Deaddwod. Foto: HBO Nordic
Deaddwod. Foto: HBO Nordic

Fire nye serier og Deadwood-filmen utgjør bare litt av alt som er nytt på TV og strømming i uke 22.

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming? Serienytt gir deg oversikten takket være vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Av nye serier er Good Omens på Amazon en det er knyttet mye spenning til. Komiserien har premiere 31. august. Andre nye serier er Arthdal Chronicles (Netflix), How To Sell Drugs Online (Fast) (Netflix og Sanctuary (C More/TV 2 Sumo).

Skål for Good Omens på Amazon! Foto: Amazon Studios

Månedens høydepunkt er nok likevel i starten av måneden for mange, fordi nå har endelig klassiker-serien Deadwood fått en fortsettelse i form av en film som kommer på HBO Nordic 1. juni.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Premierer uke 22, 2019

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

ABONNENT

Leila. Foto: Netflix

De nye seriene som kommer i juni 2019

Nye krimdrama på HBO Nordic og Amazon, mens Netflix byr på action og fantasy. Sommeren sparkes igang med flere spennende nye serier.

De nye sesongene som kommer i juni 2019

The Handmaid's Tale, Designated Survivor og Big Little Lies er bare tre av en rekke storserier som er tilbake med nye sesonger. Sommerens regntunge dager er med det reddet!

Oversikt: De nye seriene som kommer sommeren 2019

Over 50 nye serier kommer sommeren 2019, med stjerner som Russel Crowe og Kevin Bacon som leder an. Her er oversikten!
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer