Netflix har fulgt opp kunngjøringen fra et par dager siden hvor premieredatoen ble avslørt med den første traileren for sesong 3. Den lover en intenst valgkamp. Du kan se traileren øverst i artikkelen.

Hvordan blir Designated Survivor nå som Netflix styrer skuten? I teorien har de ansvarlige nå langt friere tøyler enn da den var et innslag på ABC, som er underlagt flere restriksjoner enn strømmetjenesten.

En ting traileren tyder på er at det blir økt fokus på det politiske spillet. Midt i det hele må presidenten kjempe en kamp uten at han mister seg selv på veien. Det serveres flere kraftsalver underveis i traileren, både om politikere, journalistikk og den generelle tilstanden i landet.

Den nye sesongen består av totalt ti episoder. Premieren er satt til 7. juni på Netflix.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer