Den siste sesongen av Orange is the New Black gjøres tilgjengelig 26. juli på Netflix. Med det er en epoke over for strømmegiganten.

En av de første Netflix-originalene

Sammen med House of Cards utgjorde Orange is the New Black flaggskipet til Netflix. De to seriene kom i 2013, et år hvor selskapet var fornøyd med fire originaler i løpet av et år.

Seks år senere er Netflix i en helt annen fase, med nye originaler på tjenesten hver eneste uke. House of Cards takket for seg og nå er tiden også kommet for Orange is the New Black. Med det står animasjonsserien Bojack Horseman igjen som den eldste serien som fortsatt holder koken på Netflix.

Netflix kunngjorde premièredatoen med en video hvor skuespillerne synger på den velkjente låten til serien. I tillegg har vi fått en rekke bilder fra den nye sesongen.

Serien er skapt av Jenji Kohan. I løpet av de første sesk sesongene stakk serien av med fire Emmy-priser og hele 19 nominasjoner. Beslutningen om å avslutte serien ble kunngjort i oktober 2018.

Bildegalleri

Vi har lagt til serien i vår premierekalender som viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino.

Mer om Netflix

Netflix logo

Netflix-guiden

Fra Netflix-kalenderen Ute nå Anbefalte serier Hva koster Netflix?Netflix har tre ulike alternativer å velge mellom, prisen ligger fra kr 89,- for det billigste abonnementet til 139,-...
Netflix logo

Serier på Netflix

Nytt på Netflix

Netflix-kalender

Kommer på Netflix

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!