Ukens premierer uke 15, 2019: Årets påskekrim og storsatsingen Wisting

Del nyheten

Krim og thrillere dominerer nå som påsken er i ankomst.

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming? Serienytt gir deg oversikten takket være vår premierekalender.

Årets påskekrimserier på NRK og TV 2 er alltid blant årets høydepunkt. De første seriene melder sin ankomst alt fredag på NRK TV. Her kan du se egen oversikt.

Det er også tid for zombie-skrekk i Black Summer på Netflix. Foto: Netflix

Men det er ikke bare der det blir krim og spenning. På Viaplay er det klart for storsatsingen Wisting, mens Killing Eve er igang med ny sesong på HBO Nordic. Det er mange godbiter å sjekke ut.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Premierer uke 15, 2019

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
X
X
X