JAG. Foto: CBS

Catherine Bell slår følge med David James Elliott og blir med i episoder av NCIS: Los Angeles. De spiller begge rollefigurene fra JAG.

Dermed er det duket for litt av en gjenforening. JAG tok slutt i 2005. Catherine Bell blir med i siste episode av nåværende sesong i rollen som Sarah “Mac” MacKenzie. I tillegg kan hun ifølge bransjenettstedet Deadline bli med i de to første episodene av neste sesong siden historien hun er med i vil gå over totalt fire episoder.

Dette til tross for at serien enda ikke offisielt er fornyet. Det forventes å være en ren formalitet, da NCIS-seriene er blant de mest populære på amerikansk fjernsyn.

Med i episoden blir også David James Elliot, som også er med i nest siste episode av nåværende sesong og også er med i siste episode sammen med Catherine Bell. I ti sesonger spilte han kaptein Harmon Rabb Jr. i den populære serien JAG.

JAG var forløperen til de tre NCIS-seriene NCIS, NCIS: Los Angeles og NCIS: New Orleans. Men de to JAG-stjernene har aldri dukket opp i de nye seriene (men enkelte andre biroller fra JAG har vist seg i enkelte episoder).

Annonse

I Norge vises NCIS: Los Angeles på TV3-nettverket. Der sendes episodene noen måneder etter amerikansk førstegangsvisning. I USA sendes Catherine Bell-episoden 19. mai.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer