Annonse

Kvinnene i Big Little Lies er tilbake sommeren 2019. Her er det vi vet om den nye sesongen.

Var ment som en miniserie

Big Little Lies var opprinnelig ment å være en miniserie. Det ble tross alt kun skrevet en bok av Liane Moriarty og at stjernegalleriet i det hele tatt tok seg tid til å spille i en serie var overraskende nok.

Alexander Skarsgård og Nicole Kidman stakk begge av med priser under Golden Globes for første sesong. Foto: HBO Nordic.

Men etter den store suksessen da serien hadde premiere i 2017, som inkluderte hyllest fra kritikere og 16 Emmy-nominasjoner, begynte ryktene å svirre om at skuespillerne var lysten på mer. Mot slutten av nyheten ble det endelig bekreftet.

Når sendes Big Little Lies sesong 2?

Big Little Lies er tilbake på norske skjermer 10. juni, kun timer etter amerikansk førstegangsvisning. Serien blir vist ukentlig på HBO Nordic.

2019man10jun09:00PremiereBig Little Lies sesong 2HBO NordicSjanger:Drama,Spenning

Hva handler sesong 2 om?

I den nye sesongen må hovedpersonene forsøke å leve normale liv etter første sesongs tragedie. Drapet på Perry er en hemmelighet som truer med å ødelegge livene til de involverte.

Samtidig dukker Perrys mor opp for å komme til bunns i sin sønns dødsfall.

Hvem er med i sesong 2?

Stjernene fra første sesong er tilbake for en ny runde. I hvert fall de som spiller rollefigurer som fortsatt er i live.

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Zoë Kravitz har alle fremtredende roller også denne sesongen. Også Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling og Iain Armitage er med videre.

Det er også bekreftet at Kathryn Newton, Robin Weigert, Merrin Dungey og Sarah Sokolovic er tilbake for den nye sesongen. Newton og Sokolovic er blitt forfremmet til faste roller.

Nytt tilskudd er Meryl Streep, som spiller Mary Louise Wright. Hun er moren til Perry (spilt av Alexander Skarsgard i sesong 1) og er ute etter svar på hva som egentlig skjedde med sønnen.

Big Little Lies sesong 2. Foto: HBO Nordic
Meryl Streep spiller bestemor som ønsker å komme til bunns i sønnens dødsfall. Foto: HBO Nordic

Crystal Fox er også med i en fast rolle, med Mo McRae, Martin Donovan, Denis O’Hare og Poorna Jagannathan med i biroller.

Hvor mange episoder består sesong 2 av?

Andre sesong består av totalt syv episoder. Det blir en ny regissør som tar fatt på oppgaven denne sesongen.

Jean-Marc Vallée, som regisserte samtlige episoder i første sesong blir nå med som produsent. Han overlater registolen til Andrea Arnold som vil regissere samtlige episoder av sesong 2.

Bildegalleri

Trailer/teaser

15. april kom den første smakebiten for den nye sesongen.

https://www.youtube.com/watch?v=4VV8u766E7Q
Annonse