Den populære actionthrilleren The Blacklist er blitt fornyet av amerikanske NBC.

Serien, som i Norge først vises på Viaplay, var våren 2018 en av de siste seriene som fikk grønt lys for ny sesong. Avgjørelsen den gang ble skjøvet helt frem til sommeren, noe som indikerte at det ikke var en enkel beslutning å ta. Sesong 6 ble som følger også forskjøvet og hadde premiere først i januar 2019.

I år er situasjonen en annen og The Blacklist er en av de tidlige fornyelsene. Det kommer på tross av at alle skuespillerne, minus stjernen James Spader, stod uten kontrakt etter nåværende sesong. Noe som ofte betyr en stor utgiftsøkning.

Deadline melder at samtlige skuespillere har signert for den nye sesongen, som betyr at det er tvilsomt noen skiftes ut med det første.

Serien er populær blant viktige målgrupper på annonsekanalen NBC i USA og gjør det også bra internasjonalt. I Norge er den en av de mest populære seriene på Viaplay, ifølge tidligere uttalelser fra strømmetjenesten. Eldre sesonger er også tilgjengelig på Netflix.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here