Oversikt: AMC TV-serier

Annonse

Hvor kan du se de mange kritikerroste AMC-seriene? Serienytt gir deg oversikten.

Den amerikanske TV-kanalen AMC har stått bak en rekke populære serier. Likte du Breaking Bad og The Walking Dead? Det kan godt være kanalen har andre serier som da faller i smak.

For seriefrelste kom AMC som et lyn fra klar himmel med kritikersuksesser som Mad Men og Breaking Bad i 2007 og 2008. Med ett fikk HBO konkurranse om å skilte med de beste seriene. Siden den gang har kanalen kommet med flere serier, mest kjent er nok The Walking Dead. I tillegg har kanalen samarbeidet med BBC om en håndfull serier, eksempelvis The Night Manager.

I Norge har seriene blitt vist på ulike kanaler og strømmetjenester. Det kan derfor være krevende å få like lett oversikt

I våre oversikter vil du raskt få oversikt over:

  • Hva den handler om
  • Sjanger
  • Om og hvor serien er tilgjengelig i Norge
  • IMDb-karakter
  • Om serien er avsluttet/kansellert eller fornyet

Det er også mulig å utforske seriebiblioteket i vår seriedatabase.

Dette er AMC-seriene

0
Drama

61st Street

Moses Johnson er en lovende ung atlet som blir svøpt inn i det korrupte rettsapparatet i Chicago.
5.7
Drama, Periodedrama

Anne Boleyn

Vi følger Boleyns siste måneder, i hennes kamp mot Tudor partriarkiet i England, forsøket på å sikre en fremtid for datteren Elisabeth og den grusomme sannheten bak hennes mislykkede graviditeter for å gi Henry en sønn.
Avsluttes
8.7
Drama, Spenning

Better Call Saul

Netflix
Hvordan ble egentlig Breaking Bads Saul Goodman til den han er? Her få vi hans historie.
9.5
Drama, Spenning, Thriller

Breaking Bad

Netflix
Breaking Bad er en lovprist serie, hvor både serien og dens skuespillere har vunnet en rekke velfortjente priser. Når kjemilæreren Walter White får vite av legen at han skal dø, bestemmer han seg for å gjøre det han må for at familien er økonomisk sikret og går fra lovlydig borger til kriminell.
6.3
Komedie

Dietland

Amazon Prime Video
Serien er basert på Sarai Walkers bestselgende og kritikerroste bok fra 2015 med samme tittel. Serien følger Plum Kettles reise til selvoppvåkning, mens hun utforsker en rekke utfordringer kvinner i dagens samfunn møter – patriarki, kvinnehat, voldtektskultur og urealistiske skjønnhetsidealer.
6.8
Drama, Krim

Feed the Beast

Netflix
To brødre forsøker å få orden på livene sine ved å starte en restaurant i New York. Med det entrer de en verden av kriminalitet, svindel og vold.
8.3
Drama, Periodedrama

Halt And Catch Fire

Den gryende databransjen på tidlig 80-tallet var ingen enkel plass å være. Kritikerrost dramaserie.
8.3
Drama, Western

Hell On Wheels

Den tidligere sørstats-soldaten Cullen Bohannon (Anson Mount) søker hevn overfor de som drepte hans familie. Det leder han til den historiske jernbanebyggingen gjennom USA.
8.1
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

Into the Badlands

Amazon Prime Video
I fremtiden er det siviliserte samfunn gått under. 500 år etter en ødeleggende krig er det meste av teknologi tilhørende fortiden.En av de mest stilistiske kampsportseriene noensinne laget, serien blir også ganske så eventyrlig etter første sesong er unnagjort.
6.8
Drama, Komedie

Kevin Can F**k Himself

Amazon Prime Video
Hvordan ser verden ut fra synspunktet til den typiske situasjonskomedie-konen? I denne historien tar konen over.
Ferske episoder ute
7.7
Drama, Krim

Kin

Strim, Viaplay
Når en gutt blir drept starter familien hans en umulig krig mot et internasjonalt kartell. Det eneste de har på sin side er det ubrytelige båndet mellom blod og familie.
7.3
Drama

Lodge 49

Amazon Prime Video
Eks-surferen Sean "Dud" Dudley leter etter et mål i livet etter farens død og påfølgende kollaps av familiebedriften.
8.6
Drama, Periodedrama

Mad Men

Amazon Prime Video
Prisvinnende amerikansk dramaserie om reklamebransjen på 60-tallet. Don Draper (Jon Hamm) er en gudbenådet markedsfører med en dyster hemmelighet. Han briljerer i en nådeløs bransje hvor menn får kontorplass og kvinnene må ta til takke med å være sekretærer. Mens samfunnet er i drastisk endring sliter Don med finne sin egen identitet.
0
Drama, Krim

Moonhaven

100 år i fremtiden kan det være at en utopisk koloni på månen sitter på løsningen for jordens økende miljøproblemer; En dyktig løsningsorientert kunstig intelligens. Piloten Bella blir viklet inn i en storstilt konspirasjon, for skjulte krefter ønsker kontroll over jordens siste håp. Hun inngår et samarbeid med en etterforsker for å komme til bunns i saken.
6.7
Drama, Fantasy, Skrekk

NOS4A2

Amazon Prime Video
NOS4A2 følger Victoria McQueen, en ung arbeiderklasse-artist som oppdager at hun har overmenneskelige krefter som gjør henne i stand til å finne den tilsynelatende udødelige Charlie Manx.
8.0
Drama, Fantasy, Eventyr

Preacher

Strim, Viaplay
En vågal adapsjon av en populær tegneserie om den usedvanlige presten Jesse Custer, som blir besatt av noe som gir han uante krefter. Livet blir ytterligere komplisert når vampyren Cassidy blir hans gode venn.
7.9
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

Rubicon

En analytiker snubler over hemmelige meldinger i et kryssord. Det er starten på å avsløre en storstilt konspirasjon.
Ferske episoder ute
5.8
Drama, Romanse, Science Fiction

Soulmates

15 år i fremtiden gjøres en oppdagelse som forandrer verden: Muligheten til å finne din sjelevenn.
8.2
Drama, Krim, Spenning

The Killing

Disney+
The Killing er basert på danske Forbrytelsen. En drapsgåte blir etterforsket over flere episoder, hvor mordet på den unge Rosie Larsen står sentralt.Opprinnelig en AMC-serie, før den ble kansellert og reddet av Netflix. Der fikk den en ekstra sesong før det var slutt.
7.4
Drama, Thriller, Spionthriller

The Little Drummer Girl

En engelsk skuespiller blir rekruttert av israelsk etterretning til å infiltrere en terroristcelle. Basert på John le Carrés bestselgende mesterverk ved samme navn
8.2
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

The Night Manager

HBO Max, NRK TV, Strim
Tom Hiddleston, Hugh Laurie og Olivia Colman har fremtredende roller i denne miniserien om den tidligere soldaten Jonathan Pine som blir rekruttert for å drive spionasje. Serien sanket inn en rekke priser.
7.6
Drama, Western, Periodedrama

The Son

TV 2 Play
Pierce Brosnan spiller Eli McCullough i denne westernserien fra AMC. Født på samme dag som Texas ble en selvstendig stat, noe som ga patriarken kallenavnet "Den første sønnen av Texas".
8.3
Drama, Spenning, Thriller, Periodedrama

The Terror

Amazon Prime Video
The Terror er satt til 1847, hvor en ekspedisjonsbesetning fra den britiske marinen søker etter Nordvestpassasjen. Et mystisk rovdyr jakter på skipene deres, i noe som blir et spenningsfylt og desperat spill for overlevelse. Serien er en oppdiktet fremstilling av kaptein Sir John Franklin sin tapte ekspedisjon med HMS Erebus og HMS Terror.
8.3
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X