Oversikt: AMC TV-serier

Hvor kan du se de mange kritikerroste AMC-seriene? Serienytt gir deg oversikten.

Den amerikanske TV-kanalen AMC har stått bak en rekke populære serier. Likte du Breaking Bad og The Walking Dead? Det kan godt være kanalen har andre serier som da faller i smak.

Annonse

For seriefrelste kom AMC som et lyn fra klar himmel med kritikersuksesser som Mad Men og Breaking Bad i 2007 og 2008. Med ett fikk HBO konkurranse om å skilte med de beste seriene. Siden den gang har kanalen kommet med flere serier, mest kjent er nok The Walking Dead. I tillegg har kanalen samarbeidet med BBC om en håndfull serier, eksempelvis The Night Manager.

I Norge har seriene blitt vist på ulike kanaler og strømmetjenester. Det kan derfor være krevende å få like lett oversikt

I våre oversikter vil du raskt få oversikt over:

  • Hva den handler om
  • Sjanger
  • Om og hvor serien er tilgjengelig i Norge
  • IMDb-karakter
  • Om serien er avsluttet/kansellert eller fornyet

Det er også mulig å utforske seriebiblioteket i vår seriedatabase.

Dette er AMC-seriene

Anne Boleyn

Drama, Periodedrama
5.7

Vi følger Boleyns siste måneder, i hennes kamp mot Tudor partriarkiet i England, forsøket på å sikre en fremtid for datteren Elisabeth og den grusomme sannheten bak hennes mislykkede graviditeter for å gi Henry en sønn.

Breaking Bad

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
9.5

Breaking Bad er en lovprist serie, hvor både serien og dens skuespillere har vunnet en rekke velfortjente priser. Når kjemilæreren Walter White får vite av legen at han skal dø, bestemmer han seg for å gjøre det han må for at familien er økonomisk sikret og går fra lovlydig borger til kriminell.

Dietland

Komedie
6.3

Serien følger Plum Kettles reise til selvoppvåkning, mens hun utforsker en rekke utfordringer kvinner i dagens samfunn møter – patriarki, kvinnehat, voldtektskultur og urealistiske skjønnhetsidealer.

Feed the Beast

Drama, Krim
6.8

To brødre forsøker å få orden på livene sine ved å starte en restaurant i New York. Med det entrer de en verden av kriminalitet, svindel og vold. 

Hell On Wheels

Drama, Western
8.3

Den tidligere sørstats-soldaten Cullen Bohannon (Anson Mount) søker hevn over dem som drepte familien hans. Det blir en vill ferd gjennom det ville vesten og gjennom historien om den revolusjonerende jernbanebyggingen i USA.

Into the Badlands

Action, Drama, Fantasy, Eventyr
8.1

I fremtiden er det siviliserte samfunn gått under. 500 år etter en ødeleggende krig er det meste av teknologi tilhørende fortiden.

Kin

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim
7.7

Når en gutt blir drept starter familien hans en umulig krig mot et internasjonalt kartell. Det eneste de har på sin side er det ubrytelige båndet mellom blod og familie.

Lodge 49

Drama
7.3

Eks-surferen Sean «Dud» Dudley leter etter et mål i livet etter farens død og påfølgende kollaps av familiebedriften. 

Mad Men

Drama, Periodedrama
8.6

Prisvinnende amerikansk dramaserie om reklamebransjen på 60-tallet. Don Draper (Jon Hamm) er en gudbenådet markedsfører med en dyster hemmelighet.

Moonhaven

Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
5.1

100 år i fremtiden kan det være at en utopisk koloni på månen sitter på løsningen for jordens økende miljøproblemer; En dyktig løsningsorientert kunstig intelligens.

NOS4A2

Amazon Prime Video
Drama, Fantasy, Skrekk
6.7

NOS4A2 følger Victoria McQueen, en ung arbeiderklasse-artist som oppdager at hun har overmenneskelige krefter som gjør henne i stand til å finne den tilsynelatende udødelige Charlie Manx. 

Preacher

Allente
Drama, Fantasy, Eventyr
8.0

En vågal adapsjon av en populær tegneserie om den usedvanlige presten Jesse Custer, som blir besatt av noe som gir han uante krefter.

Rubicon

Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.9

En analytiker snubler over hemmelige meldinger i et kryssord. Det er starten på å avsløre en storstilt konspirasjon.

Soulmates

Drama, Romanse, Science Fiction
5.8

15 år i fremtiden gjøres en oppdagelse som forandrer verden: Muligheten til å finne din sjelevenn.

The Little Drummer Girl

HBO Max, Strim
Drama, Thriller, Spionthriller
7.4

En engelsk skuespiller blir rekruttert av israelsk etterretning til å infiltrere en terroristcelle. Basert på John le Carrés bestselgende mesterverk ved samme navn

The Night Manager

Prime Video
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.2

Tom Hiddleston, Hugh Laurie og Olivia Colman har fremtredende roller i denne miniserien om den tidligere soldaten Jonathan Pine som blir rekruttert for å drive spionasje. Serien sanket inn en rekke priser.

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom