Laura Loghlin. Foto: Getty Images

Antatt juks har fått store konsekvenser for Full House-kjenning Lori Loghlin, som har fått sparken av Hallmark.

Anklaget for bestikkelser

Skuespiller Lori Loghlins karrière har fått en brå slutt etter at hun ble tiltalt for å ha anvendt bestikkelser for å sine to døtre inn på elite-skole. Saken er som tatt ut av en episode av Ray Donovoan.

Loghlin meldte seg til politiet 13. mars i forbindelse med en større sak hvor en rekke personer er mistenkt for å bestikke inntaksansvarlige og konsulenter for kjente universitet som Georgetown og Yale. Bestikkelsene kan ha vært så høye som 6 millioner dollar for å få sine barn inn på skolene. Desperate Housewife-skuespiller Felicity Huffman er også tiltalt i saken, sammen med en rekke andre rike foreldre.

Ifølge tiltalen hevdes det at Loghlin og ektemannen Mossimo Giannulli betalte en halv million dollar for å få de to døtrene inn på University of Southern California (USC), et av de ledende private forskninguniversiteter i Los Angeles. Loghlin er løslatt mot en million-kausjon.

Hallmark bryter alle bånd med skuespilleren

Saken har fått store konsekvenser for skuespilleren, som var involvert i flere prosjekter for TV-kanalen Hallmark. De har bestemt seg for å avslutte alt samarbeid med skuespilleren og har også valgt å ikke vise en planlagt episode av TV-serien When Calls the Heart, hvor Loghlin har en fremtredende rolle.

Hallmark uttaler at det ikke er noen planer om å kansellere serien. Det utforskes kreative løsninger for å skrive henne ut av serien.

I tillegg er det ingen planer for Netflix å ha henne med i en gjesterolle av den siste Fuller House-sesongen, som er planlagt sendt på strømmetjenesten til høsten.

Saken rammer også datteren Olivia Jade, som er en kjent vlogger. Flere av hennes sponsorer har trukket seg i kjølevannet av skandalen.

Annonse

Lori Loghlin er mest kjent for sin rolle i Full House hvor hun spilte Rebecca Donaldson-Katsopolis fra 1988 til 1995. Hun har gjentatt rollen i en gjesterolle i Netflix-serien Fuller House.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer