Helt siden JAG tok slutt i 2005 har fans håpet at en av seriens stjerner ville dukke opp i en av spin-off seriene. Nå har endelig tiden kommet.

Det er skuespiller David James Elliott som i mai kommer til å dukke opp i en episode av NCIS: Los Angeles. I ti sesonger spilte han kaptein Harmon Rabb Jr. i den populære serien JAG. Serien ble sendt på TV3 i Norge.

NCIS: Los Angeles. Foto: CBS

NCIS var første spin-off serie fra JAG og dukket opp i 2003, men noe overraskende er det altså den andre spin-off serien NCIS: Los Angeles som får besøk av Rabb Jr. Serien er i sin tiende sesong.

I episoden må NCIS: Los Angeles-rollefigurene Callen (Chris O’Donnell) og Sam (LL COOL J) jobbe med Rabb Jr. for å stanse IS-terrorister som planlegger et angrep på amerikanske hangarskip.

JAG. Foto: CBS

Det er i en episode som sendes 11. mai at Elliot dukker opp i en gjesterolle. Da får vi endelig vite hvordan det går med Rabb Jr. siden vi sist så han. Serien sendes på TV3-nettverket i Norge og episoden vil bli vist i Norge senere i år (Viafree ligger ca. 3-4 måneder bak amerikansk førstegangsvisning).

Catherine Bell hadde den andre hovedrollen i JAG. Hun er foreløpig ikke kunngjort å gjenta rollen som Sarah MacKenzie. Hun har siden 2005 spilt i The Good Witch-filmene, som siden også er blitt en serie. David James Elliot vil også dukke opp på Netflix i den kommende serien Spinning Out.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer