Tøffe ekstraordniære kvinner står i sentrum for Prime Videos nye mars-underholdning.

Serievåren 2019 på Amazon Prime Video starter med den britiske Kate Beckinsale-serien The Widow. Åtte episoder er tilgjengelig fra 1. mars. Serien er en samproduksjon mellom Amazon Studios og britiske ITV.

The Widow med Kate Beckinsale. Foto: Amazon

Serien handler om Georgia (Beckinsale) som er i sorg over tapet av mannen, som er en av flere som omkom i et flystyrt i Kongo. Men så oppdager hun at han kanskje er i live. Det er starten på en søken etter sannheten som setter henne og de rundt henne i fare.

En annen ny serie er Hanna, thrilleren er basert på filmen ved samme navn. Den handler om en ekstraordinær ung jente som jaktes på av en hemmelig organisasjon. Serien har Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman og Mireille Enos i fremtredende roller.

Hanna sesong 1. Foto: Amazon

Det er også tid for ny sesong av American Gods, nærmere to år etter seriens premiere våren 2017. Seriens produksjon har vært av det trøblete slag, men nå er fortsettelsen på historien om Shadow Moon og de mange gudene endelig klar for tjenesten. Sesong 2 kommer

Premierer på Prime Video

mars, 2019

2019fre01mar09:00PremiereThe Widow sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Action,Drama,Spenning,Thriller

2019man11mar00:00PremiereAmerican Gods sesong 2Amazon Prime Video00:00 Sjanger:Drama,Spenning

2019fre29mar09:00PremiereHanna sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Action,Drama,Spenning,Thriller

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i mars 2019

Billions, Luther og The Good Fight er blant seriene som er tilbake med rykende fersk sesong i mars.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i mars 2019

Nærmere 30 nye serier kommer til Norge i mars måned. Her er oversikten!