Star Trek: Discovery sesong 2. Foto: Netflix
Star Trek: Discovery sesong 2. Foto: Netflix

Besetningen på Netflix-aktuelle Star Trek: Discovery vil dra på nye eventyr også i 2020.

Det er Deadline som melder at Discovery er fornyet. CBS All Access, som står bak serien, har valgt å satse videre på storsatsingen. Serien er godt igang med andre sesong, som sendes på Netflix i Norge.

Sci-fi serien er del av satsingen på den nye amerikanske strømmetjenesten CBS All Access. Sammen med The Good Fight fungerte serien som flaggskip. Produksjonen har vist seg omfattende og har krevd endel endringer i kulissene, blant annet med ny sjefprodusent.

I sesong 2 ble Anson Mount del av skuespillerensemblet i rollen som kaptein Pike. Hvorvidt han er med også i tredje sesong er ikke kjent.

Dette befester nettverkets satsing på den tradisjonstunge merkevaren. CBS All Access har en Star Trek-serie med Patrick Stewart som i rollen som Jean-Luc Picard på vei. Han spilte den rollen i flere år i serien Star Trek: The Next Generation som gikk på 80- og 90-tallet. I tillegg til et par andre serier satt til universet.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!