Som forventet har Netflix valgt å satse på nok en sesong av Sex Education.

Årets mest sette nye serie?

Flere titalls millioner har alt sett den nye Netflix-serien, skal vi tro Netflix-grunnlegger Reed Hastings. Det er sjeldent kost at Netflix gir innsyn i visningstall, men det var nettopp det som ble gjort i et brev til aksjonærer.

På IMDb har serien enn så lenge oppnådd solide 8.5 i snitt blant brukerne, mens den fikk tommel opp av 91% av kritikerne ifølge nettsiden Rottentomatoes.

Derfor var det forventet at den nye serien, som også er blitt godt mottatt av kritikere, ville få nok en sesong. Mye tyder på at serien så langt er årets mest populære nykommer.

Nok en Gillian Anderson-suksess

Serien er en dramakomedie om tenåringen Otis (Asa Butterfield) som begynner å gi råd om sex og samliv til medelever. Moren, spilt av Gillian Anderson, er sex-terapeut som ikke er redd for å blande seg inn i sønnens liv.

For Gillian Anderson er dette nok en suksess-historie. Hun sa seg i 2018 ferdig med The X-Files og forlot også American Gods. Hun gjorde seg også bemerket i krimserien The Fall.

Sesong 2 vil bestå av totalt åtte episoder. Innspillingen starter våren 2019.

LES OGSÅ

The Umbrella Academy sesong 1. Foto: Netflix

2019: De nye Netflix-originalene

Hvilke nye serier kommer på Netlfix i 2019? Få oversikt over hvilke nye Netflix-originaler som kommer i 2019.

LES OGSÅ

Marvel's Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

Oversikt: Alle seriene som Netflix har kansellert eller avsluttet

Rekken av avsluttede Netflix-originaler er lang. Serienytt gir deg oversikten.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Sex Education

Tenåringen Otis Thompson bor med sin mor, som er en sex-terapeut. Hans tilgang til hennes ekspertise gjør han til en ekspert på området, til tross for at han er jomfru. Sammen med en kamerat starter han en undergrunns terapiklinikk ved skolen. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here