John Krasinski spiller Jack Ryan. Foto: Amazon
Annonse

Gjør deg klar for action og spiondrama også i 2020. Amazon har valgt å bestille en tredje sesong av Jack Ryan selv om andre sesong enda ikke har hatt premiere.

Jack Ryan var en av de mest påkostede seriene som hadde prmeiere i 2018. Med The Office-skuespiller John Krasinski i hovedrollen satset Amazon på en helt ny historie om den populære analytikeren som har vært fokus i en rekke filmer de siste par tiårene. Både serien og filmene er basert på spionkonseptet i bøkene til Tom Clancy, men for seriens del et historien ikke basert på en konkret bok slik filmene har vært.

Serien har i skrivende stund en 8.2/10-vurdering hos brukere av IMDb. Mottagelsen fra kritikere var for det meste positiv.

Andre sesong er en samproduksjon mellom Paramount TV og Skydance TV. Carlton Cuse og Graham Roland er sjefprodusenter. Den er ventet å ha premiere i løpet av 2019.

Amazon Studios har i økende grad satset på originalserier som vises på strømmetjenesten Amazon Prime Video. Ifølge selskapets egne uttalelser ønsker de å satse på kvalitet fremfor kvantitet, med færre serier enn konkurrenten Netflix – men til gjengjeld med et større budsjett i snitt.

Annonse

Av kommende serier er Lord of the Rings å anse som nettverkets mest ambisiøse prosjekt.

Les også

Anmeldelse: Jack Ryan er speiderguttens comeback

Tom Clancy's Jack Ryan har mer til felles med tradisjonelle actionfilmer enn actionserier.

2018: Dette var de beste nye seriene ifølge IMDb-brukerne

Hvilke nye serier mener brukerne av IMDb var de beste i 2018? Vår oversikt gir deg svaret.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer