Premieredatoen for Netflix-serien Chilling Adventures of Sabrina sesong 2 er klar. 5. april 2019 er serien tilbake. 

Den nye sesongen kommer knapt et halvt år etter seriens premiere i oktober. I tillegg er en egen julespesial planlagt sendt i desember.

Kun et halvt års ventetid for fansen

Det viser tydelig at Netflix mener alvor med serien, som raskt ble fornyet og har holdt produksjonen gående. Serien var opprinnelig ment for TV-kanalen The CW, men de valgte å ikke gå videre med prosjektet. Serien endte i stedet på Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina. Foto: Netflix
Sabrina kan skåle for suksessen. Julespesial kommer også, med premiere 14. desember. Foto: Netflix

Mens strømmetjenesten så langt har kansellert over et dusin serier det siste året var Chilling Adventures of Sabrina en serie som har levert varene.

Normalt tar det gjerne et år før ny sesong av en Netflix-serie er klar, men i dette tilfellet har strømmetjenesten valgt samme hyppige produksjonsløsning som enkelte av tjenestens populære komiserier.

Suksess med en mørkere utgave av Sabrina

Serien er en litt dystrere og mer skremmende utgave av Sabrina the Teenage Witch, som på 90-tallet var en populær serie.

I serien må tenåringsheksen Sabrina balansere livet som halvt heks og halvt dødelig – samtidig som hun kjemper mot onde krefter som truer henne, familien og andre mennesker.

Alexis Denisof og Jedidiah Goodacre er nye tilskudd i sesongen, som vil bestå av totalt ni episoder.

2019fre05apr09:00PremiereChilling Adventures of Sabrina sesong 2Netflix09:00 Sjanger:Drama,Fantasy,Skrekk,Spenning,Thriller

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here