Ukens premierer uke 48, 2018: Vikings på HBO Nordic, julekalendere på TV og nye Netflix-serier

Annonse

Julen nærmer seg, som betyr at det er tid for julekalendere! I tillegg er det nok av drama og action på vei, blant annet seriefavoritten Vikings

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 48? Serienytt gir deg oversikten takket være vår premierekalender.

Julekalender-tid

NRK kan skilte med julekalenderserier for barn og ungdom fra blant annet Norge, Sverige og Danmark. Hos TVNorge er det de litt eldre som får trimmet lattermusklene når Ylvis-brødrene og kompani tar fatt på å teste juleøl i Juleølkalenderen.

En av ukens absolutte høydepunkter er blodfersk episode av Vikings på HBO Nordic. På kino er det tid for Robin Hood, mens Netflix blant annet kan skilte med de nye seriene Baby og 1983.

 

Strømmeguiden viser vei

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LES MER

Strømmeguiden har fått seg et ansiktsløft

Strømmeguiden til Serienytt har blitt rustet opp. Fremover vil det komme en rekke endringer og forbedringer i guiden.

 

Premierer uke 48, 2018

 

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.

Obs! Siden det er månedsskifte denne uken kan flere premierer dukke opp som vi ikke er blitt informert om i forkant fra strømmetjenestene. Sjekk derfor innom igjen 1. desember. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X