Netflix har gitt grønt lys til animasjonsserien The Liberator, som forteller historien om soldaten Felix Sparks og hans infanteriregiment. 

157. Infanteriregiment

Miniserien vil bli på totalt fire episoder og baserer seg på Alex Kershaw-boken The Liberator: One World War II Soldier’s 500-Day Odyssey.

I sentrum av historien finner vi offiser Felix Sparks og hans 157. infanteriregiment fra Oklahoma. Vi følger regimentets 500 dager lange bidrag for å frigjøre Europa under andre verdenskrig.

Dette var et flerkulturelt regiment med alt fra cowboyer til amerikanske urbefolkning.

ABONNEMENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.

 

Annonse

Innen seriehistorie er HBO-seriene Band of Brothers og The Pacific ansett som to av de største kronjuvelene, begge med fokus på soldathverdagen under 2. verdenskrig.

I motsetning til de to seriene vil den nye Netflix-serien være en animasjonsserie.

Ny teknologi

Jeb Stuart står bak serien og vil innta rollen som produsent for den nye serien, som tidligst er ventet å komme i 2020. Grzegorz Konkajtys inntar registolen for samtlige episoder.

The Liberator. Foto: Netflix
Utkast som illustrerer hvordan serien vil se ut. Foto: Netflix

Serien vil bli produsert på det som skal være en banebrytende ny form for CGI (computer-generated imagery). «Trioscope Enhanced Hybrid Animation» er animasjon som kombinerer ekte skuespill med CGI. Netflix hevder den nye teknologien vil gi ny detaljrikdom til animasjonene.

Selv om kombinasjon av CGI og skuespill ikke er et nytt fenomen hevder selskapet at det her er en ny innovativ tilnærming. Det er søkt patent på teknologien.

Serien produseres i samarbeid mellom A+E Studios, Unique Features og animasjonsselskapet School of Humans.

A+E Studios har tidligere produsert serier som ROOTS, SIX og Knightfall. Selskapet har stått for mye av det som er kommet på History siste årene, The Liberator var også først planlagt for kanalen før Netflix.

 

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

The Liberator. Foto: Netflix

The Liberator

Serien forteller historien om noen av de blodigste og mest dramatiske hendelsene fra andre verdenskrig. Offiseren Felix Sparks og hans tropp kjempet i over 500 dager for å befri Europa.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer