Julefreden senker seg definitivt ikke over Netflix, som kan skilte med en rekke nye serier og filmer i desember måned. Her finner du oversikten over hva som er nytt på Netflix. 

 

Julespesialer

Tradisjon tro byr måneden på julespesialer fra kjente og kjære serier. For Netflix sin del gjelder det nykommeren Chilling Adventures of Sabrina, Supermonsters, Neo Yokio og Prince of Peoria som alle har litt ekstra underholdning å friste med for fans. Programmet Nailed It! har også en julespesial i Nailed It! Holiday!.

Det er også tid for nye sesonger av blant annet The Ranch, Travelers og Fuller House.

Watership Down
Watership Down. Foto: Netflix

Vi er også spent på nyversjonen av klassikeren Watership Down. Få detaljer er så langt avslørt om serien, som baserer seg på boken fra 1972. Den har tidligere blitt filmatisert i John Hurt-filmen fra 1978 og en populær serie fra 1999 til 2001.

Annonse

Et annet høydepunkt blir thrillerserien You, som i USA oppnådde god omtale fra kritikere og ble godt tatt imot av seerne.

Nye serier fra en rekke land

Av nye serier er det blant annet tid for den første tyrkiske Netflix-originalen i The Protector, som handler om en helt alminnelig fyr som finner ut at han er byens utvalgte forsvarer overfor mystiske skapninger.

The Protector. Foto: Netflix
The Protector. Foto: Netflix

Det blir også tysk drama i krimserien Dogs of Berlin, hvor mordet på en tysk-tyrkisk fotballspiler står sentralt. Etterforskerne Erol Birkan og Kurt Grimmer får i oppgave å komme til bunns i saken.

Fra India kommer Selection Day, som handler om to cricketmiljøet i landet. Vi følger livet til to brødre som styres med jernhånd av sin cricket-galne far.

Selection Day. Foto: Netflix
Selection Day. Foto: Netflix

Netflix har også sikret seg rettighetene til den australske thrillerserien Pine Gap. Når et lite fly blir skutt ned av en missil oppstår en krevende konflikt mellom USA og Australia.

Mowgli-film

På filmfronten satser Netflix fortsatt frisk. Mowgli har hatt en trøblete ferd, filmen var opprinnelig tiltenkt kinopremiere i 2016, men grunnet behov for å distansere seg fra Jungelboken-filmen til Walt Disney Pictures og ønske om å utbedre effektene har filmen latt vente på seg. Warner Bros. solgte rettighetene til filmen til Netflix, som nå endelig kan vise den til verden.

Det er også en italiensk premiere i julefilmen 5 Star Christmas, mens det blir asiatisk skrekk i Bird Box.

Det kanskje største høydepunktet blir Alfonso Cuaron-filmen Roma, som kommer 14. desember. Filmen er alt vist internasjonalt og er kåret til årets beste film av blant annet Time.

Roma. Foto: Netflix
Roma er blant annet kåret til topp ti film for 2018 av National Board of ReviewWater. Foto: Netflix

Du finner ytterligere informasjon om seriene og filmene i oversikten under. Trailere og mer legges til fortløpende på de ulike kalendersidene.

 

Nye serier og sesonger

desember, 2018

 

Filmpremierer

desember, 2018

 

Øvrige serier

desember, 2018

 

Øvrige filmer

desember, 2018

 

Stand-up

desember, 2018

 

Dokumentarer

desember, 2018

 

Programmer

desember, 2018

 

ABONNENT

The Umbrella Academy sesong 1. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier vinteren 2018/2019

Vinteren er her! Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer