HBO Nordic-aktuelle Mayans M.C. er fornyet for sesong 2 av TV-kanalen FX Netwtorks.

Serien, satt til Sons of Anarchy-universet, kommer tilbake med ny sesong i 2019. Serien kan vise til veldig gode seertall, det er derfor ikke overraskende at FX Networks satser videre på serien.

Premieren var den mest sette på kabel-TV i år. I snitt har serien over 8 millioner seere lineært og ikke lineært kombinert.

I Norge er det HBO Nordic som viser serien kun timer etter amerikansk førstegangsvisning.

Handlingen i Mayans M.C. tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel «EZ» Reyes, som ønsker å bli fullverdig medlem i klubben.

Serien er skapt av Kurt Sutter og Elgin James. Rollebesetningen består av JD Pardo, Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral og Danny Pino.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Mayans MC

Mayans MC

Handlingen tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans MC holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel "EZ" Reyes, som ønsker å bli fullverdig medlem i klubben. 

LES OGSÅ

House of Cards sesong 5

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2018

Alle gode ting må en gang ta slutt. Blant annet favorittseriene dine. Her kan du se hvilke serier som takker for seg i 2018. 

Seriesesongen 2018/2019: Hvilke amerikanske serier kommer tilbake?

Det er over 400 amerikanske serier på TV i 2017/2018-sesongen. Over 100 av de er ikke ventet å bli fornyet for neste sesong. Serienytt gir deg en løpende oppdatert oversikt.  Det er ikke lett å...
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer