Se første trailer for Narcos: Mexico

Del nyheten

Narkokrigens start i Mexico danner bakteppet for den nye Netflix-serien Narcos: Mexico. Nå har første trailer ankommet, som du kan se øverst i artikkelen. 

Serien er det nyeste tilslaget til Narcos-merkevaren til Netflix, som ble sparket igang med den populære serien Narcos. Narcos: Mexico er å anse som en ny serie og ikke som en fjerde sesong av Narcos.

Hovedrollene denne gang er Michael Anthony Peña og Diego Luna. Luna inntar rollen som den beryktede narkobaronen Miguel Ángel Félix Gallardo, den første lederen av Guadalajara-kartellet. Gallardo ble i 1989 arrestert for mordet på DEA-agent Enrique Camarena i 1985 og soner fortsatt dommen. Pena spiller Camarena, som i 1981 begynte å jobbe i Guadalajara.

Traileren sparer ikke på noe og er satt sammen på kreativt og lekende vis, som indikerer en litt annen tone enn Narcos – selv om det rent visuelt er lett gjenkjennelig for Narcos-fans.

Narcos: Mexico utgjør spydspissen av Netflix sitt nye serietilbud på senhøsten, sammen med Marvel’s Daredevil sesong 3 og siste sesong av House of Cards. Serien har premiere 16. november.

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»89729″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]
Annonse
X
X