Ukens premierer uke 32, 2018: Suits, Better Call Saul og flere nye serier

Del nyheten

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 32? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Populære Suits er tilbake med ferske episoder på TV 2 Sumo og TV 2 Zebra. Hvordan er serien uten to av sine faste innslag? Patrick J. Adams og Meghan Markle har forlatt serien,mens Grey’s Anatomy-kjenning Katherine Heigl melder sin ankomst.

The Resident. Foto: Fox
The Resident på Fox er en av flere nye serier denne uken. Foto: Fox

Det er også nye episoder av Better Call Saul og talk-showet Real Time With Bill Maher. De konkurrerer med et halvt dusin nye serier om seernes oppmerksomhet. The Resident (Fox), Lodge 49 (Amazon) og Insatiable er bare noe av det nye du kan glede deg til.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Annonse
X
X
X