True Detective sesong 3: Den første traileren har ankommet

Annonse

True Detective sesong 3 kommer på HBO Nordic i 2019. Nå har første trailer ankommet. 

Du kan se traileren øverst i artikkelen.

Tredje sesong fikk klarsignal i september 2017. I november samme år ble det klart at Mahershala Ali var klar for hovedrollen. Ali vil spille etterforsker Wayne Hays. Andre skuespillere er Stephen Dorff og Carmen Ejogo.

True Detectives tredje sesong finner sted i Ozark-området, som består av Arkansas, Missouri og Oklahoma. Historien omhandler en makaber sak i hjerte av Ozarks og det utvikler seg til et mysterium som strekker seg over flere tiår, utspilt i serien over tre forskjellige tidsperioder.

Nic Pizzolatto er nok en gang ansvarlig for manusarbeidet. Han tar også regi i deler av sesongen, som ellers regisseres av Jeremy Saulnier.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X