Julen kommer tidlig i år. Marvel’s Runaways er tilbake på HBO Nordic 22. desember 2018.

Superheltserien om en gjeng ungdommer med overnaturlige evner som rømmer fra foreldrene ble i januar fornyet. Nå er det klart at ny sesong er satt opp i amerikansk sendeskjema 21. desember.

HBO nordic viser serien i Norge dagen etter amerikansk førstegangsvisning. Dermed er det bare for Runaways-fans å notere ned 22. desember i kalenderen.

Nytt denne sesongen er at alle 13 episodene slippes samtidig. Sesong 1 ble sendt ukentlig.

Handlingen tar til kun et par døgn etter at gjengen stakk av forrige sesong. De streber etter å få endene til å møtes samtidig som foreldrenes organisasjon PRIDE jakter på de.

PRIDE starter jakten på rømlingene i sesong 2. Foto:HBO Nordic

 

Superheltserien tilhører det større «Marvel Cinematic Universe» (MCU). En rekke filmer og serier finner alle sted i universet, fra Netflix-seriene Marvel’s Daredevil og Marvel’s Jessica Jones til ABC-serien Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.. På kinolerretet var Avengers: Infinity War og Ant-Man & The Wasp årets innslag.

Sjefprodusent Josh Schwartz har hintet om at det i løpet av sesongen vil bli referert til det øvrige universet serien er en del av.

Det er Hulu som viser serien i USA. Det er samme kanal som viser kritikerroste The Handmaid’s Tale.

HBO Nordic har flere superheltserier i sitt bibliotek, blant annet kansellerte Marvel’s Inhumans og DC-superheltserien Supergirl.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Runaways

Marvel’s Runaways

En gjeng med ungdommer oppdager at de har skjulte krefter. Ikke nok med det, foreldrene er del av et skurke-nettverk. 

 

Fra premierekalenderen

Serienytts premierekalender gir deg oversikt over alt som kommer på TV og strømming. Eventuelle endringer, nye trailere og bilder finner du her.

2018lør22des09:00PremiereMarvel's Runaways sesong 2HBO Nordic09:00 Sjanger:Action,Drama

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!