Chris Rock får hovedrollen i Fargo sesong 4

FX Networks overrasket alle med nyheten om at komikeren skal spille mafiasjef i ny sesong av.

Annonse

Fargo flytter handlingen til 50-tallet når serien kommer tilbake med sesong 4. Chris Rock har sikret seg hovedrollen.

Kritikeryndlingen Fargo er endelig tilbake. Innspillingen starter tidlig 2019. Sesongen har vært planlagt i lengre tid og det har vært en og annen liten nyhet underveis.

Under sommerens pressetreff i regi TCA (Television Critics Association) kunne FX Networks endelig avsløre mye nytt om seriens kommende sesong. Blant annet ble det avslørt at Hollywood-stjernen Chris Rock har sikret seg hovedrollen.

FX Networks-serien, som i Norge har blitt vist på HBO Nordic, var sist å se i 2017. Seriekskaper Noah Hawley har siden da vært travelt opptatt, blant annet med Legion. Han er tilbake for å lede arbeidet med Fargo sesong 4.

Mary Elizabeth Winstead som Nikki Swango og Carrie Coon som Gloria Burgle i tredje sesong, som ble sendt i 2017. Foto: Chris Large/FX

Rock skal spille en mafiasjef. Hans familie har vært i konflikt med en italiensk familie. For å sikre freden har de to familienes overhoder utvekslet hverandres sønner i det som minner om en middelaldersk ordning.

Chris Rocks rollefigur må hanskes med å ha gitt sin verste fiende sin egen sønn, samtidig som han skal oppdra fiendens sønn. Dette gir en helt annen utfordring for skuespilleren, som normalt er kjent for å spille i komedier.

Komikeren har i år vært aktuell på Netflix med sin første stand-up spesial på flere år. Han slo på 90-tallet gjennom i Saturday Night Live.

Produksjonen av Fargo sesong 4 starter i 2019. Premieredato er i skrivende stund ikke kjent.

Første sesong av Fargo var satt til 2006, andre sesong i 1979 og tredje sesong var satt til 2010. Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Carrie Coon, Mary Beth Winstead, Jesse Plemons og Jean Smart har hatt fremtredende roller i hver sine sesonger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X