Hver gang vi møtes 2019: Dette er de syv artistene

Hver gang vi møtes har startet innspillingen av åttende sesong. TV 2 har nå avslørt hvem det er seerne får møte på denne gang. 

Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen er de utvalgte denne gang. De dukker opp på skjermen i 2019.

Elisabeth «Bettan» Andreassen (60) er en erfaren sanger kjent for Grand Prix-deltagelse i finalen ved fire anledninger, i 1985 vant hun med La Det Swinge som hun fremførte sammen med Hanne Krogh. Hun har deltatt i både svenske og norske Melodi Grand Prix ved en rekke anledninger.

Hver gang vi møtes 2019. Foto: TV 2

Trine Rein (47) har også deltatt i norske Melodi Grand Prix to ganger, i tillegg til Stjernekamp. Artisten slo igjennom på midten av 90-tallet og fikk Spellemannsprisen for årets nykommer i 1994.

Band-leder Lars Bremnes (53) ble i 1994 nominert til Spellemannsprisen for debutalbumet Stjernesukkertøy. Han vant også prisen i 2006 i kategorien viser.

Maria Haukaas Mittet (38) er både artist og skuespiller. Hun deltok i Idol på TV 2 i 2004 og har deltatt i både norsk og svensk Melodi Grand Prix, med en deltagelse i den internasjonale finalen hvor hun endte på femteplass. Hun vant Stjernekamp på NRK i 2015.

Sol Heilo (36) er blitt kjent internasjonalt med bandet Katzenjammer. Den allsidige sangeren er også en velkjent produsent, kostymedesigner og komponist.

Prima Vera-medlemmet Tom Mathiesen (65) har vært aktiv siden 70-tallet. Komikeren og musikeren gjorde karriere av å parodiere kjente artister, i tillegg til å jobbe foran og bak kamera på ulike TV-serier. Blant annet Brødrene Dal.

Katastrofe er artistnavnet til Petter Bjørklund Kristiansen (29). Programmets yngste artist startet karrieren i 2004 med bandet Lok Allé, før han gikk solo i 2007.

Innspillingen gjøres over en uke og finner sted på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss.

Du kan følge med i Serienytts premierekalender for sendetidspunkt på Hver gang vi møtes og andre programmer og serier.

Bildegalleri

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Kutt kabelen, se reality fra TV 2, TVNorge og TV3 på Strim:

Relatert

X
X
X