Se trailer til den avsluttende Sense8-filmen

Del nyheten

Det blir en film som runder av den kortlevde kultklassikeren Sense8 på Netflix. Nå er traileren her. 

 

Kansellert til store protester

Sense8ble i 2017 kansellert, men protestene var mange. Til slutt ga Netflix etter for klagestormen og valgte å gi grønt lys for en film som avslutter sci-fi eventyret.

Årsaken til kanselleringen skal ha vært lave visningstall i forhold til seriens høye produksjonskostnader på flere millioner dollar per episode. Netflix er notoriske på å nekte innsyn i strømmetjenestens visningstall, noe som gjør det vanskelig å vite akkurat hvor populær serien er.

Skuespillernes nye prosjekter

Noen av Sense8-skuespillerne har funnet seg nye serier og prosjekter. Brian J. Smith sikret seg hovedrollen i L.A. Condifential, en serie som enda har til gode å finne et hjem etter at CBS valgte å ikke satse på serien. Bae Doona har hovedrolle i den Sør-Koreanske serien Kingdom og filmen Drug King, mens Miguel Ángel Silvestre dukket opp i en gjesterolle i sesong 2 av Narcos.

Sense8 handler om en gruppe mennesker spredt over hele verden som plutselig kan dele tanker og følelser. Samtidig jaktes de på av en mystisk organisasjon. Serien er skapt av Wachowski-søsknene (The Matrix), i tillegg til at Babylon 5-skaper J. Michael Straczynski var involvert.

Når kommer Sense8-filmen?

Serienytts premierekalender gir deg oversikt over alt som kommer på TV, strømming og kino.

2018fre08jun09:00PremiereSense 8 (avsluttende film)Netflix

 

Spent på hva som kommer sommeren 2018? Sjekk ut Guide: Seresommeren 2018.

Annonse