Cobra Kai. Foto: Youtube
Annonse

Den kritikerroste Karate Kid-oppfølgeren Cobra Kai har imponert Youtube såpass at de har valgt å fornye serien. 

Cobra Kai gjenforener de to erkerivalene fra den opprinnelige Karate Kid-filmen. Både Ralph Macchio og William Zabka er med i serien. De første episodene ble lagt ut åpent tilgjengelig på Youtube, mens de resterende er på betalingstjenesten Yotube Red.

Handlingen i serien er satt til over tre tiår etter den første filmen. William Zabka returnerer i rollen som Johnny Lawrence, rivalen til filmens hovedperson Daniel LaRusso (Machio). I serien vil en strebende Johnny gjenåpne karate-treningssenteret sitt Cobra Kai.

Først episode er så langt sett av over 20 millioner og serien kan skilte med IMDB-karakter på over 9 i snitt og 100% på nettstedet Rottentomatoes, som teller opp kritikernes dom. Det gjør den enn så lenge til en av de mest sette seriene, i tillegg til å være blant de høyest rangerte.

Vi har den også på vår liste over årets beste serier. 

Annonse

Sesong 2 vil bestå av 10 episoder og ventes å premiere i 2019 på Youtube Red.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer