Timeless. Foto: NBC
Annonse

To nye norske serier, ny sesong av Timeless, Tom Cruise-action og et par eldre serier er noe av hva Viaplay kan friste med i april 2018.

Tradisjon tro gir Serienytt.no deg oversikt over hva som kommer på de ulike strømmetjenestene hver måned. Nederst i artikkelen finner du en fullstendig liste over hva som er nytt på Viaplay.

 

Nye norske serier

MTG, som blant annet eier Viaplay, øker satsingen på norsk innhold. To nye serier dukker dermed opp i april måned.

I Han heter ikke William møter vi skuespiller og Skam-stjernen Thomas Hayes som spiller seg selv. Humorserien er løst basert på virkeligheten og vil bli sendt på TV3, Viaplay og Viafree.

Annonse
Rekyl
Rekyl. Foto: MTG

Der vil også den nye serien Rekyl bli sendt. Oslos underverden er arena for krimserien. Vi følger en gruppe kriminelle som ønsker å bevise at politiet er korrupt og i samme slengen kvitte seg med en enorm gjeld de har til syndikat.

 

Ny amerikansk action

Det blir enda mer amerikansk innhold på strømmetjenesten som alt sender nye episoder av serier som Empire, The Blacklist og Lethal Weapon.

Nykommeren The Brave er et militærdrama som skildrer action og spenning på diverse utenlandsoppdrag. Serien hadde premiere i USA i september 2017 til blandet mottagelse. Det er i skrivende stund ikke avklart om serien er fornyet, mye tyder på at det kun blir en sesong.

The Brave
The Brave. Foto: ABC.

En serie som vi er glad for at ble fornyet etter først å ha blitt kansellert, er action-eventyret Timeless. Nå er det endelig klart for ny sesong, serien hadde premiere i USA i slutten av mars og nye episoder kommer på Viaplay rundt en uke senere. Den første sendes fra 4. april. Da blir det nye tidsreise-eventyr som utforsker amerikansk historie på et mer actionfylt vis enn hva historiebøkene tilbyr.

Wilfred har Elijah Wood i hovedrollen. Serien gikk på TV i USA mellom 2011 og 2014. Foto: FX

I tillegg kommer sesong 15 av Family Guy og alle sesonger av de avsluttede seriene Shots Fired, Wilfred og Marvel’s Agent Carter.

 

Tom Cruise action

Det kommer også en rekke filmer fra 2017. Nyversjonen av The Mummy har Tom Cruise i hovedrollen og kommer 27. april. Det blir også action i superheltfilmen X-Men: Apocalypse 20. april.

Det blir humor i Rough Night, skrekk i It Comes at Night og drama i Viceroy’s House. Oversikt følger under, her legges det til filmer og serier fortløpende.

 

 

Dette kommer på Viaplay i april 2018

Serier og programmer

april, 2018

 

Filmer på Viaplay

april, 2018

 

 

Se også:

Annonse