Once Upon a Time, sesong 6
Once Upon a Time er inne i sin siste sesong. Foto: ABC.
Annonse

Det er over og ut for eventyrserien Once Upon A Time. Syvende sesong blir seriens siste.

Serien om en rekke kjente eventyrfigurer hadde premiere i 2011 og har vært en solid suksess for amerikanske ABC, men de siste sesongene har slitt med å nå de helt store seertallene. Før sesong 7 ble det gjort vesentlige endringer, hvor flere av seriens hovedroller ble byttet ut.

Den endringen var ikke nok til å redde seriens skjebne. Selv om det har vært ryktet i nærmere et år at årets sesong blir seriens siste, var det først nå nylig at ABC bekreftet at det ikke blir mer.

Sesong 6 ble sendt på FEM i 2017 og sesongen ble i vinter tilgjengelig på Viaplay. Det er ventet at strømmetjenesten også vil vise siste sesong, men det blir nok først rundt årsskifte at serien vil dukke opp på tjenesten. Den blir nok trolig også sendt på FEM, men foreløpig er serien ikke satt opp i vårens tablå.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer