Kryptisk Netflix-kunngjøring for The Innocents, serien som er spilt inn i Bergen

Annonse

Det er mye hemmelighold om den nye Netflix-serien The Innocents. Nå er første teaser ankommet og den gjør ikke saken mindre forvirrende.   

Markedsavdelingen til Netflix liker å være kreative, noe de blant annet er glad i er å slippe innhold uten forvarsel slik de gjorde med stand-up spesialen til Chris Rock, første sesong av The OA og filmen The Cloverfield Paradox.

Kryptiske og gjerne helt intetsigende teasere er også del av verktøyskrinet til nevnte markedsførere. Noe den nyeste teaseren for The Innocents er en god indikator for. Pianomusikk, litt visuell bildelek og alvorstunge ansikter er ment å pirre vår nysgjerrighet om serien som ikke engang er nevnt på strømmetjenestens egne pressesider.

https://www.youtube.com/watch?v=s5BEe2z1QeY

Selv premieredato er fraværende, det nærmeste er captain obvious-frasen «coming soon». «Det du ser er ikke hva du ser» kan vi blant annet lese for å gjøre det hele mer komplett uforståelig.

Frustrert og forvirret? Frykt ikke! Heldigvis vet vi noe om serien, for de av dere som lurer.

  • Den britiske serien er blant annet spilt inn i Bergen! Det skjedde over fem uker høsten 2017.
  • Vaksdalposten har en god reportasje om da produksjonsteamet ankom Modalen.
  • Ryktet vil ha det til at den sikter seg inn på Stranger Things-publikumet.
  • Serien handler om to tenåringer på rømmen, historien skal involvere overnaturlige elementer. De to tenårignene spilles av henholdsvis Percelle Ascott og Sorcha Groundsell. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.
  • Ingen ringere enn Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento) har en av hovedrollene.
  • Serien er skapt av Hania Elkington (The North London Book of the Deadog Simon Duric (The Crown, Black Mirror).
  • Den offisielle Netflix-beskrivelsen: Når tenåringene Harry og June flykter fra sine undertrykkende familier for å være sammen, blir de kastet inn i en ekstraordinær reise som byr på hemmeligheter, splittelser og vanskelige beslutninger. Hemmeligheter skjult fra foreldrene tester deres kjærlighet og den ekstraordinære gaven de to besitter, og åpner opp for kraftige krefter som har til hensikt å splitte dem for alltid.

Nysgjerrig på hva annet nytt som kommer på Netflix i 2018? Godt er det da at vi har denne omfattende oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X