Kommer på NRK i februar 2018: The Sinner, The Secret City og ny sesong av Unge Lovende

Del nyheten

NRK har et par nye serier på lur i OL-måneden februar. Serienytt gir deg oversikten!

Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på NRK-kanalene i januar 2018.

Serier med Jessica Biel og Anna Torv

To skuespiller-favoritter er på plass med egne serier. Jessica Biel (7th Heaven) har hovedrollen i miniserien The Sinner, som er en solid thrillerserie som gjorde det godt blant kritikere og publikum. Vi forventet først at serien skulle dukke opp på Netflix, som viser den ellers i verden, men den gang ei. Viser seg at forklaringen på det mysteriet var at NRK har sikret seg rettighetene.

The Sinner Jessica Biel
Jessica Biel i The Sinner. Foto: USA Network

Serien ble i USA sendt på USA Network, samme kanal bak populære serier som Suits og Mr. Robot. Jessica Biel ble nominert til Golden Globe og Critics’ Choice Television Awards for rollen i serien.

Mindhunter-fans kan glede seg over at en kjenning fra den serien opp i den nye australske NRK-serien The Secret City. Anna Torv ble en Serienytt-favoritt gjennom sine solide prestasjoner i kult-klassikeren Fringe, hun leverte også i Mindhunter. I den australske serien spiller hun en etterforsker som vikles inn i et politisk spill.

Det er også et par norske tillegg til NRK-tilbudet. En Natt har mottatt strålende omtaler fra kritikerne, i tillegg er Unge Lovende tilbake med sesong 3.

Du finner fullstendig oversikt under. Vi tar forbehold om at endringer og feil kan forekomme. Nye serier, filmer og programmer blir lagt til så fort vi får informasjon om de.

 

 

Serier som kommer i februar

februar, 2018

 

Programmer som kommer i februar

februar, 2018

 

Filmer som kommer i februar

februar, 2018

 

Dokumentarer som kommer i februar

februar, 2018

 

Øvrige oversikter

Annonse
X
X
X