ny Star Wars trilogi
Annonse

David Benioff og D.B. Weiss har sikret seg jobb når Game of Thrones tar slutt. De får ansvar for en ny filmtrilogi satt til en galakse langt, langt borte.

Det var på den offisielle Star Wars-siden det ble kunngjort at enda en ny Star Wars-trilogi er på vei.

David Benioff og D.B. Weiss, som har stått bak serien og samtlige sesonger av Game of Thrones, vil produsere og skrive den nye trilogien. Det er ikke bestemt om dem to, som også har regissert episoder av HBO-serien sammen, vil regissere noen av filmene i trilogien.

Detaljene om den nye trilogien er få. Dette er ikke den samme trilogien som Rian Johnson, regissøren bak Star Wars: The Last Jedi, har ansvar for.

Det er ikke kunngjort hvilke år de to trilogiene vil ha premiere.

Annonse

Trailer for Han Solo-filmen sluppet

2018 blir et år der vi dessverre ikke får et nytt kapittel av historien om Finn, Poe, Rey og de andre, etter fjorårets Star Wars: The Last Jedi og 2015-filmen Star Wars: The Force Awakens.

Vi blir i stedet servert filmen Solo: A Star Wars Story, en fortelling om en ung Han Solo (Alden Ehrenreich) og hans forhold til sin mentor Tobias (Woody Harrelson), samt hans første møte med Lando Calrissian (Donald Glover).

Med i rollene i Solo: A Star Wars Story er også Emilia Clarke (Game of Thrones), Thandie Newton (Westworld), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) og Paul Bettany (Avengers: Infintiy War).

Den første traileren kom mandag. Du kan se traileren nedenfor.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer