De største endringene på flere år bak kameraet skjer nå som The Walking Dead er fornyet for en niende sesong.

Tross for fallende seertall, forblir dramaserien den største dramaserien for seere i alderen 18-49 år i USA. Nå har The Walking Dead ikke overraskende fornyet serien for en ny sesong, men med dette skjer den største forandringen bak kameraet på serien på flere år.

Den nå tidligere sjefsprodusent Scott M. Gimple, som har styrt serien siden slutten av sesong 3, vil få en ny rolle for hele franchiset, skapt av Robert Kirkman, som «cheif content officer». Med dette vil Gimple overse begge TV-seriene og franchiset på andre plattformer som gaming.

Angela Kang blir dermed The Walking Dead sin nye sjefsprodusent. Hun vil starte i stillingen med den niende sesongen, som forventes å starte innspillingen denne sommeren for en premiere denne høsten.

Kang, som blir seriens første kvinnelige sjefsprodusent, har skrevet over 20 episoder av serien siden hun ble med i 2011, inkludert noen av seriens mest kritikerroste episoder de siste årene,, som «A» og «Four Walls and A Roof». Kang har også tidligere skrevet to episoder av den kortvarige kritikerroste serien Terriers.

Annonse

Nyheten kommer i det AMC, som nylig hyret David Madden som ny programsjef for kanalen, forsatt er i rettsaker med de tidligere sjefprodusentene Frank Darabont og Glen Mazzara. I tillegg til nåværende produsenter som Kirkman, Gale Ann Hurd og David Alpert i et søksmål på 1 billioner dollar over profitt fra The Walking Dead.

Del 2 av sesong 8 av The Walking Dead har premiere 26. februar på FOX her hjemme.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer