The Handmaid's Tale Sesong 2. Foto: HBO Nordic
The Handmaid’s Tale. Foto: HBO Nordic

Vil du ha en smakebit på The Handmaids Tale sesong 2? Nå har Hulu sluppet de første bildene av den kommende sesongen.

Ikke mer enn en uke etter at serien vant Golden Globes for beste dramaserie, har de første bildene av sesong 2 av Emmy-vinneren The Handmaid’s Tale kommet.

De første tre bildene gir oss glimt av hva som er på vei i livet til Offred (Emmy-vinner Elisabeth Moss) og de andre. Sist vi så henne var Offred gravid og ble fraktet vekk i en bil i Gilead, etter å ha nektet å adlyde ordrene til Tante Lydia (Emmy-vinner Ann Dowd).

I det første bilde fra sesongen, ser vi Offred dekket i blod, stirrende, med sammentrykkede bryn, som viser at hun ikke gir opp uten en kamp.

The Handmaid's Tale Sesong 2 I det første bilde fra sesongen, ser vi Offred dekket i blod, stirrende, med sammentrykkede bryn, som viser at hun ikke gir opp uten en kamp.

Annonse

Sesong 2 ser også ut til å forsette sin imponerende innsats på det visuelle, som bildene nedenfor viser. Det ser ut som en begravelse, med tjenestepikene kledd i svarte kapper med røde masker som dekker ansiktene deres.

The Handmaid's Tale Sesong 2 ser også ut til å forsette sin imponerende innsats på det visuelle, som bildene nedenfor viser. Det ser ut som en begravelse, med tjenestepikene kledd i svarte kapper med røde masker som dekker ansiktene deres.

Sesong 2 vil også vise oss andre sider av Gilead, og denne sesongen vil vi kunne se «koloniene», en fengelsgård for dem som ikke følger reglene.

The Handmaid's Tale Sesong 2 vil også vise oss andre sider av Gilead, og denne sesongen vil vi kunne se "koloniene", en fengelsgård for dem som ikke følger reglene til Gilead.The Handmaid’s Tale sesong 2 har premiere i april på HBO Nordic her hjemme.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer