Mr. Robot er fornyet

Annonse

USA Network er så fornøyd med TV-serien Mr. Robot at de har valgt å fornye den for en fjerde sesong.

Mr. Robot tok serie-entusiaster med storm da den kom i 2015. Historien om hackeren Elliot Anderson (Rami Malek) var en av årets største overraskelser og bidro til at USA Networks kunne skilte med en serie som ble omtalt i samme ordelag som det sine mer kjente konkurrenter Netflix og HBO tilbyr.

Det endte med Emmy-nominasjon i 2016, hvor også stjernen Malek vant for beste hovedrolle. Både sesong 2 og sesong 3 opplevde kritikersuksess, med over 90% «godkjent»-karakter på nettstedet Rottentomates.

Seriens øvrige hovedroller innehas av veteranen Christian Slater, Carly Chaikin og Portia Doubleday. B.D. Wong og Bobby Cannavale dukker også opp i serien. Både Slater og Wong har høstet nominasjoner og priser for sine prestasjon. Sam Esmail står bak serien.

Nyheten om sesong 4 kom i forkant av sesongfinalen til sesong 3 som ble sendt 13. desember i USA.

NRK har rettighetene til Mr. Robot sesong 3

De to første sesongene er i skrivende stund tilgjengelig på HBO Nordic, Viaplay og C More. NRK har kjøpt rettighetene, men ikke til å vise de samtidig med USA-sendetid. I Sverige sender SVT serien tett opp mot USA-sendetid.

I 2016 lå NRK tettere opp mot USA-sendetid og sendte sesong 2 fra 14. juli. Dette var under et døgn etter amerikanske USA Network. Dette har de, ut fra uttalelser på Facebook, ikke rettigheter til i år.

Du kan sette deg opp på varsel i vår premierekalender, så får du e-post om når dato på Mr. Robot og andre ferske serier og sesonger dukker opp. Du kan også følge med på seriesiden til Mr. Robot, for siste nytt om serien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X