USA Network er så fornøyd med TV-serien Mr. Robot at de har valgt å fornye den for en fjerde sesong.

Mr. Robot tok serie-entusiaster med storm da den kom i 2015. Historien om hackeren Elliot Anderson (Rami Malek) var en av årets største overraskelser og bidro til at USA Networks kunne skilte med en serie som ble omtalt i samme ordelag som det sine mer kjente konkurrenter Netflix og HBO tilbyr.

Det endte med Emmy-nominasjon i 2016, hvor også stjernen Malek vant for beste hovedrolle. Både sesong 2 og sesong 3 opplevde kritikersuksess, med over 90% «godkjent»-karakter på nettstedet Rottentomates.

Seriens øvrige hovedroller innehas av veteranen Christian Slater, Carly Chaikin og Portia Doubleday. B.D. Wong og Bobby Cannavale dukker også opp i serien. Både Slater og Wong har høstet nominasjoner og priser for sine prestasjon. Sam Esmail står bak serien.

Nyheten om sesong 4 kom i forkant av sesongfinalen til sesong 3 som ble sendt 13. desember i USA.

NRK har rettighetene til Mr. Robot sesong 3

De to første sesongene er i skrivende stund tilgjengelig på HBO Nordic, Viaplay og C More. NRK har kjøpt rettighetene, men ikke til å vise de samtidig med USA-sendetid. I Sverige sender SVT serien tett opp mot USA-sendetid.

I 2016 lå NRK tettere opp mot USA-sendetid og sendte sesong 2 fra 14. juli. Dette var under et døgn etter amerikanske USA Network. Dette har de, ut fra uttalelser på Facebook, ikke rettigheter til i år.

Du kan sette deg opp på varsel i vår premierekalender, så får du e-post om når dato på Mr. Robot og andre ferske serier og sesonger dukker opp. Du kan også følge med på seriesiden til Mr. Robot, for siste nytt om serien.