Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i januar 2018

Del nyheten

Tre nye serier og en håndfull nye sesonger kommer på HBO Nordic i januar 2018. I tillegg vender en serie tilbake fra de døde. Her er oversikten!

 

Strike Back kommer tilbake

Strike Back sesong 5
Strike Back. Foto: HBO Nordic.

Actionserien Strike Back ble avsluttet i 2015, men det tok ikke mer enn halvannet år før HBO-eide Cinemax avgjorde at de likevel ønsket mer av serien. Når serien vender tilbake 3. januar er det med nye hovedroller.

Les mer: Strike Back kommer tilbake 3. januar

Det er også tid for mer magi-moro i The Magicians, som er tilbake med tredje sesong 11. januar. Serien tok nye steg i sesong 2 og vi krysser fingrene for at kvaliteten vedvarer når gjengen fra bøkene til Lev Grossman er tilbake for nye eventyr.

Divorce sesong 2 kommer 15. januar 2018 på HBO Nordic.

Ventetiden for mer av Sarah Jessica Parker-komedien Divorce tar også slutt på nyåret når Divorce er tilbake med sesong 2. 15. januar er den nye sesongen av den noe uortodokse komiserien klar for tjenesten. Samme dag er det også tid for mer av komiserien Crashing, som har komiker Pete Holmes i hovedrollen.

 

Tre nye serie

Det blir i hvert fall tre nye serier å stifte bekjentskap med. HBO Nordic har kjøpt inn The Chi fra amerikanske Showtime, kanalen bak Homeland. Dramaserien følger gatelivet i Chicago. The Chi har premiere 8. januar.

The Chi
The Chi er ny serie på HBO Nordic, fra amerikanske Showtime.

En annen innkjøpt serie er SKY-storsatsingen Britannia, hvor britene samarbeider med Amazon. Her blir det historisk krigsdrama om kampen mot invaderende romere. Britannia sendes fra 19. januar.

Frir til fans av Rome og Vikings: Britannia kommer på HBO Nordic

Britannia. Foto: HBO Nordic

Tredje nykommer er spenningsserien Mosaic fra Steven Soderbergh. Thrillerserien har Sharon Stone i hovedrollen og går ambisiøst til verks med en interaktiv fortellermåte. I den nyeste traileren kan vi se flere kjente skuespillere:

Amerikanere kan før premieren laste ned en app for en mer interaktiv opplevelse av fortellingen om mord og korrupsjon. Mosaic sendes daglig fra 23. januar.

The Path sesong 3 kommer 18. januar. Foto: HBO Nordic

I tillegg kommer det nye sesonger av Real Time With Bill Maher (16. januar), High Maintenance (20. januar) og The Path (18. januar).

Full oversikt finner du under, den oppdateres automatisk når vi får nyss om flere premierer.

 

Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i januar 2018

Serier:

januar, 2018

 

Programmer:

januar, 2018

 

Filmer:

januar, 2018

 

Øvrige oversikter

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer,.

Ønsker du varsler på e-post om nye premierer? Meld deg på her!

[evo_subscribe_btn btn_txt=»Bli varslet på e-post» ]

Annonse
X
X