Marvel's The Punisher
Marvel's The Punisher

Vi gir deg oversikt over nye serier og sesonger i uke 46. 

Det blir krim, vold og spenning med nye sesonger av Gomorrah og Peaky Blinders, i tillegg til den nye serien Marvel’s The Punisher. Det kommer et nytt program for bok-elskere på NRK, mens Netflix kommer med dokumentarserie om jakten på nyheter.

Oversikten følger under.

Abonnenter kan sjekke fullstendig liste over nye serier som kommer her, mens oversikt over nye sesonger finner du her.

 

Mandag 13. november


Ny sesong: Drømmedesign (VOX og Dplay)

Drømmedesign
Drømmedesign. Foto: TVNorge

Sesong 15. Kevin McCloud følger flere av Storbritannias mest ambisiøse private byggeprosjekter. Han møter uredde personer som designer og bygger sine egne drømmehjem.

Mer informasjon og trailer.


Nytt program: En Kokosnøtt på Tur (NRK3)

En Kokosnøtt På Tur sesong 1
Foto: NRK

Britisk serie fra 2015. Komikeren Romesh Ranganathan på dannelsesreise i Sri Lanka for å finne sine røtter.

Annonse

Mer informasjon og trailer.

 

Onsdag 15. november


Nye serie: When We Rise (HBO Nordic)

When We Rise
Dokudramaet When We Rise tar for seg LGBT-samfunnet.

Miniserie fra ABC. Guy Pearce, Rachel Griffiths, Mary-Louise Parker og Michael Kenneth Williams har fremtredende roller.

Serien er basert på memoarene til aktivist Cleve Jones og handler om kampen til LGBT-miljøet de siste tiår.

Mer informasjon og trailer.


Nytt program: Brenners Bokhylle (NRK2)

Brenners Bokhylle

Hvilken bok har gjort så stort inntrykk på deg at den nærmest endret livet ditt på en eller annen måte?» Disse bøkene og leseropplevelsene er det kjente nordmenn tar med opp til Hans Olav Brenner på loftet hos Deichmanske hovedbibliotek i Oslo. Og folk ute på gaten kommer med sine favoritter. Tilsammen danner disse bøkene Brenners bokhylle.

Mer informasjon og trailer.


Ny serie: Three Girls (NRK3)

Three Girls

Britisk dramaserie basert på virkelige hendelser. I den lille byen Rochdale blir flere unge jenter utsatt for overgrep. Hvorfor blir det ikke oppdaget?

Mer informasjon og trailer.

 

Fredag 17. november


Ny serie: Marvel’s The Punisher (Netflix)

Etter å ha hevnet seg på de ansvarlige for drapet på sin kone og sine barn avslører Frank Castle en konspirasjon som går langt dypere enn New Yorks kriminelle underverden. Nå som han er kjent i byen som The Punisher må han finne sannheten om urettferdigheten som har rammet mer enn kun hans egen familie.

Mer informasjon og trailer.


Ny serie: There’s… Johnny! (HBO Nordic)

There’s… Johnny!
There’s… Johnny!

Komiserie basert på den berømte talkshow-verten Johnny Carson.

Mer informasjon og trailer.


Ny sesong: Peaky Blinders (C More)

Peaky Blinders

Sesong 4. Hyllet britisk kriminaldramaserie som utspiller seg i 1919 i fattige Birmingham, en by som er plaget av korrupsjon og organisert kriminalitet. Vi følger Thomas Shelby, lederen av Peaky Blinders, en av byens mest fryktede kriminelle gjenger. Shelby er en karismatisk mann med større ambisjoner enn småforbrytelser, men han får mange fiender på veien mot toppen. I hovedrollen finner vi Cillian Murphy, kjent fra filmer som «28 Days Later» og «The Dark Knight»-triologien. Serien er laget av Steven Knight, som sto bak «Locke» og manuset til «Eastern Promises» og «Dirty Pretty Things».

Mer informasjon og trailer.


Nytt program: Shot In The Dark (Netflix)

Shot In The Dark sesong 1
Foto: Netflix

Tre rivaliserende freelancere gjennomsøker gatene hver natt for å filme kriminalitet, branner, ulykker — og alt annet de kan selge til nyhetsmedier.

Mer informasjon og trailer.


Ny serie: Stretch Armstrong & The Flex Fighters (Netflix)

StretchArmstrong4Fra Hasbro Studios kommer en animasjon-serie om den travelt opptatte tenåringen Jake Armstrong og hans to beste venner. Når trioen ved et uhell blir utsatt for et eksperimentelt stoff blir de til STRETCH ARMSTRONG og FLEX FIGHTERS, et team av superhelter som drar på en rekke eventyr utenfor sitt hverdagslige liv. De 26 episodene er første gang Hasbro Studios lager original-innhold for Netflix.

Mer informasjon og trailer.

 

Lørdag 18. november


Ny sesong: Gomorrah (HBO Nordic)

Gomorrah

Sesong 3. Tredje sesong av Gomorrah er regissert av Francesca Comencini og Claudio Cupellini, og skrevet av Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli og Ludovica Rampoldi. I rollene finner vi, i tillegg til hovedrolleinnhevare Marco D’Amore (Ciro di Marzio) og Salvatore Esposito (Genny Savastano), Cristiana Dell’Anna (Patrizia) og Cristina Donadio (Scianèl). To nye skuespillere dukker opp i sesong 3; Arturo Muselli som Enzo, overhodet av en ny organisasjon som forsøker å få kontroll i sentrum av Napoli, og Loris De Luna som Valerio, en ung mann fra Napolis sosietetskretser som fascineres av Napolis mørke underverden.

Den nye sesongen fortsetter der andre sesong sluttet. Pietro (Fortunato Cerlino) ble nylig drept og har etterlatt et maktvakuum i sitt sted. Ciro har fått sin hevn, men har med det mistet sine drømmer og sin familie. Genny har fått herredømme over både Roma og nordlige Napoli etter sin fars død, men må finne ut hvordan han skal klare å kontrollere begge områdene. De som ønsker å ta over imperiet bygget opp av Pietro Savastano må ikke bare nedkjempe fortidens fiender, men finne ut hvordan de kan snu disse til å bli fremtidige allierte.

Mer informasjon og trailer.

 

Øvrige oversikter

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!