Philip K. Dick’s Electric Dreams kommer på Viaplay i desember

Annonse

Den nye serien Philip K. Dick’s Electric Dreams kommer på Viaplay i desember. 

Viaplay har sikret seg eksklusive rettigheter til det vi anså som en av høstens mest spennende serier: Philip K. Dick’s Electric Dreams.

Serien er et samarbeid mellom britiske Channel 4 og amerikanske Amazon. Skuespiller og produsent Bryan Cranston, Ronald D. Moore og Michael Dinner står bak serien.  Cranston er kjent for hovedrollen i Breaking Bad, Moore for å skape Battlestar Galactica og Outlander, mens Dinner har regissert episoder av serier som Justified og Masters of Sex.

Med er også britiske manusforfattere som Matthew Graham (Life on Mars) og Jack Thorne (The Last Panthers).

Bryan Cranston har selv hovedrollen i en av episodene. Andre fremtredende skuespillere som dukker opp er Richard Madden (Game of Thrones), Vera Farmiga, Anna Paquin, Terrence Howard, Mireille Enos (The Killing), Steve Buscemi og Benedict Wong.

Opprinnelig var AMC, kanalen bak Breaking Bad og The Walking Dead, ment å produsere serien sammen med britiske Channel 4. De trakk seg ut og Amazon gikk inn og bidro med finansiering av serien.

Serien hadde premiere 17. september i Storbritannia. Kritikernes dom var delt, med totalt 63% på Rottentomatoes.

Philip K. Dick’s Electric Dreams kommer på Viaplay 18. desember. I skrivende stund er det ikke andre nye serier eller sesonger satt opp samtidig – noe du finner full oversikt over i vår Premierekalender.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X