Star Trek Discovery

Netflix-aktuelle Star Trek: Discovery er fornyet av amerikanske CBS All Access. 

Det tok ikke lang tid for CBS All Access å fornye serien for sesong 2. I skrivende stund har 6 episoder blitt sendt i USA og på Netflix i resten av verden. Serien utgjorde en nysatsing for CBS som med CBS All Access nå for alvor satser på strømming.

10 millioner så premieren

I tospann med sommerens nykommer The Good Fight har seriene vært forbeholdt abonnenter på tjenesten i USA, mens Netflix sørget for rettighetene til Star Trek: Discovery ellers i verden (The Good Fight vises på HBO Nordic i Norge).

I USA ble de to første episodene også vist på TV-kanalen CBS og seertallene var skyhøye, med rundt 10 millioner førstegangs-seere. Hvor mange som ser serien på strømmetjenesten vil ikke CBS All Access avsløre, men avslører i en pressemelding at sci-fi serien har medført stor vekst i antall abonnenter.

Tar snart vinter-pause

I Star Trek: Discovery følger vi besetningen på USS Discovery. Handlingen foregår 10 år før den originale TV-serien Star Trek og vil ikke være del av filmuniverset som skapte sin egen tidslinje. Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) har hovedrollen.

Annonse

Første sesong premierte på Netflix 25. september etter flere forsinkelser grunnet en krevende produksjonsfase.

Sesong 1 vil ta en pause fra 13. november, før den er tilbake med resten av sesong 1 fra januar 2018.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer